Kit: GA-Z97-HD3 + Intel 4670K + 8GB Corsair Vengeance.

Säljes Komponenter Publicerad 2016-07-28

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Harddrive
Annonsör
Harddrive (dolt)
Medlem sedan
Jun 2008
Foruminlägg
986
Annonser
15
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
12
Stockholm, Stockholm
-

Moderkort: GA-Z97-HD3 - Socket 1150 LGA. Köpt på Inet ca. 2 år sedan. Aldrig krånglat. Enda notisen är att plastfästet på ena sidan en RAM-plats är av. Så här ser den ut (ej min bräda). Du kan fortfarande ha RAM-minnen i den slotten utan att det sitter löst eller påverkar funktionalitet.

Processor: Intel 4670K 3.40GHz köptes i samband med moderkortet. Installerades av Inet.

Processorn är klockvänlig och har klockats till 4.2GHz utan problem. Jag har aldrig dragit vcore över 1.3V, utan mest pushat den med stock voltages för att behålla livslängden på den. Den har sällan nått över 60º. Ca. 30 idle, 50 load.

RAM: DDR3 Corsair Vengeance 1600MHz. 2x4GB = 8GB.

Allt testat & fungerande senast idag!

Kan sälja moderkortet separat, men för att jag ska vilja bli av med CPU krävs att det att jag har köpare till resten.Finns på Kungsholmen, kan eventuellt skickas.

Det här är en perfekt uppgradering för någon som sitter på en äldre socket, men som vill spara pengar och inte lägga ut på Skylake plattformen där fördelarna är ganska marginella..

Säljes p.g.a. byte till annat moderkort som stödjer bättre fläktreglage (typ ASUS Fan Expert 3) och fler ingångar för PWM fläktar. Jag vill mest köpa nytt moderkort 1150 (och därmed behålla CPU/RAM) men blir jag av med allt kan jag lika gärna uppgradera liksom.

BUD välkomnas!