2x GTX680, 1x GTX670, DAC

Säljes Grafikkort Publicerad 2016-08-27

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av kronwalled
Annonsör
kronwalled (dolt)
Medlem sedan
Aug 2011
Foruminlägg
3435
Annonser
16
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
1

Bilderna vägrar ladda upp för mig här på swec så lägger de i inline i första posten istället för annonsen.

Referens GTX 680 2gb
EVGA GTX 680 SC 2gb
EVGA GTX 670 2gb (defekt)

Alla kort är inhandlade begagnat och har blivit liggandes, originalkylare och kvitton saknas. 3x vattenblock, och diverse skruvar och packningar finns. Se bilder, what you see is what you get. Alla kort funktiontestades tidigare detta år (~feb-mars) med luftkylare. 670-kortet ger bild men visade upp instabilitetsproblem redan vid uppstart så jag anser det vara defekt, har inte provat att felsöka vidare eller baka då jag ej haft behov av det. Båda 680-korten fungerade av allt att döma utan problem (3st 680-kort kom från samma köp och jag valde slumpmässigt ett av dessa som körts i en av mina burkar i ca ett halvår utan problem), stresstestades 1-2h utan några problem. Alla 3 korten stoppades i en annan dator idag och ger bild, vidare test har inte kunnat göras då jag saknar kylning för de.

Tror det rör sig om detta block.
2x LC Solution FC680 GTX
1x LC Solution FC680 GTX+

+

Brygga.

Stoner Acoustic UD120

Även den inhandlad begagnad och kvitto saknas, även den har hamnat på hyllan då jag har en fiio som är lika portabel men jag helt enkelt föredrar ljudmässigt. Tyvärr hamnade den inte på hyllan, utan snarare på golvet, och verkar ha fått mindre kosmetiska "husdjursskador" (se bilder, tyvärr kass kvalite). Koppar är framme på ett ställe, men såvitt jag kan se med blotta ögat, inte skadad. Just inpluggat i dator, och visar inga symptom på att något skulle vara fel på funktionen. Nypris verkar ligga på $69.

Grafikkorten säljes helst som paket, men kan säljas separat om bra bud inkommer.

Allt säljes i befintligt skick. Köpare står för eventuell frakt. Förbehåller mig rätten till att sälja till vem jag vill oavsett anledning osv.

DAC - Startbud: 150kr | Köp nu: 250kr.
Grafikkortspaktet - Startbud: 1000kr | Köp nu: 1500kr.