Deepcool Genome chassi (vattenkylt fr fabrik), MSI GTX 660 2GB TwinFrozr

Säljes Komponenter Publicerad 2016-10-18

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Godnoken
Annonsör
Godnoken (dolt)
Medlem sedan
Aug 2009
Foruminlägg
26
Annonser
1
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
6

Hej allihopa!

Kommer att sälja mitt Deepcool Gamer Storm Genome chassi som för de som inte vet har integrerad vattenkylning till CPU samt en enkel lösning till en vertikal GPU montering om det är något man vill ha. Se länk.
Säljer chassit för att jag har funnit ett ännu större intresse för datorer och tanken är att köpa mig själv ett billigare chassi och eventuellt ett mITX/mATX chassi för moddning.
Chassit är vunnet från Inet's tävlingar och om jag inte kommer ihåg fel så är det Sweclockers testexemplar som är med i videon av deras recension av chassit. Färg är svart/grönt.
Känns tråkigt att sälja överhuvudtaget då det kommer ett visst affektionsvärde i att ha gjort sig förtjänt av det på ett fyndigt vis men om det kommer ett godtagbart bud för min del så kommer det bli sålt. Allt funkar som det ska, lådor och tillbehör finns kvar.

Tänkte mig startbud på 1,5k + frakt
samt
Köp nu: 2k och jag betalar frakt.

Värde nytt - 2,5k

Har även ett MSI GeForce GTX 660 2048MB TwinFrozr III till salu. Se länk.
Originalkartong ska finnas och det har funkat felfritt för mig i över tre år. Otroligt kallt och tyst grafikkort.

Pris: Bud

Båda två finns att hämta på Gotland om möjligt och jag säljer till vem jag vill och säljer inte alls om jag inte är nöjd. Swish gör alla glada och jag har referenser om så behövs.