Sökes hjälp med överklockning+check av vattenkylning!

Bytes Stationära datorer Publicerad 2016-10-26

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av rtpp
Annonsör
rtpp (dolt)
Medlem sedan
Mar 2014
Foruminlägg
25
Annonser
2
Marknadsbetyg
-
Pris:  500 kr
8
Östergötland, Linköping
-

Hej!

Jag införskaffade för några veckor sedan en ny burk med intentionen att överklocka densamma. Har aldrig tidigare sysslat med överklockning och liknande men gjorde ett försök genom att följa en guide, det ledde dock till att datorn blev instabil så återställde till normalläge.

Börjar nu fundera på ifall det är så att vattenkylningen helt enkelt är glapp eller liknande då jag tycker att den inte kyler alls. Har aldrig tidigare, precis som med överklockning, pysslat med vattenkylning och börjar nu inse att jag kanske tagit mig vatten över huvudet, no pun intended.

Därför vänder jag mig till er här, hjälp mig. Det jag söker är någon kunnig individ som kan komma förbi någon dag, gärna så snart som möjligt, och hjälpa mig med att överklocka burken samt kolla så att vattenkylning sitter rätt monterad etc.

Speccs:

Processor i7 5820K
Moderkort Gigabyte X-99 GAMING 5
Fractal design Kelvin S24 vattenkylning

Vad erbjuder jag då? (Förutom självklart det stora nöjet att ägna dig åt en hobby-_-)
Är fattig studerande så det får bli en femhundring, men med tanke på att det nog tar i runda slängar en halvtimme för någon initierad att lösa det hela så anser jag att det är en skälig lön. Alternativt finns det ett Razer Kraken Chroma som lön för mödan!

Plats, Linköping relativt nära universitetsområdet, eventuella intresserade hör med fördel av sig via pm här på SC!

/Mvh Oscar