Enthoo Evolv ATX | Antracitgrå version Säljes

Annonsör
Simonnice
Medlem sedan
Jan 2013
Antal annonser
1
Foruminlägg
261
Pris
-
Plats
Kalmar / Kalmar
Publicerad
2017-01-11

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej där!

Jag tänkte bara lägga upp denna annons för att se om det fanns något intresse för detta grymt stilrena chassi. Jag har haft det i lite över ett år nu, men var nyligen tvungen att byta till ett Define S då det bättre passade mina behov när jag gick över till en custom loop.

Chassit är i princip helt i nyskick förutom några små repor i det nedre högra hörnet på sidofönstret. Jag har även gjort några små ingrepp inuti chassit. Detta gjorde jag för att kunna montera en reservoir/pump-combo. Bilder på detta finns nedan.

Förövrigt är det en extremt påkostad datorlåda som består av en stålstomme med en exteriör av uteslutande 3mm tjocka aluminium-paneler, vilket ger den en extremt lyxig känsla. Det är ett chassi som är gjort för att synas, med riktigt läcker antracitgrå färg. De sandblästrade ytorna gör att fingeravtryck är nästintill osynliga och de gängade panelerna gör det väldigt enkelt att öppna och stänga chassit om så krävs. Som med så många andra Phanteks-chassin medföljer en PWM-hubb på baksidan.

Alla tillbehör finns självfallet kvar, (skruvar, hårddiskvaggor, andra led-lampor för frontpanelen etc).

Det är budgivning som gäller, och jag förbehåller mig helt rätten att sälja till vem jag vill.
Chassit finns att hämta i Kalmar.

Vill ni ha fler bilder eller har några frågor är det bara att hojta till!