Datoryprylar, hifi och annat

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2017-02-11

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Strangeattractor
Annonsör
Strangeattractor (dolt)
Medlem sedan
Okt 2014
Foruminlägg
268
Annonser
4
Marknadsbetyg
-
Pris:  1 337 kr
13
Uppsala, Uppsala
-

Datorprylar:

Apple tangentbord – trådlöst, minivariant utan numpad (två st AA-batterier) 500 kr (nyskick)
D-link DIR-615 router 300 Mbps 100 kr (bättre begagnad)
HDMI-label med kraftig isolering, 1.5 m. 50 kr
DDR3-minnen till laptop, 4 Gb (2x2) 50 kr
DDR3-minnen till laptop, 8 Gb (2x4) 150 kr
Minnena är testade med Memtest och Memtest86, för ett tag sedan. Legat i antistatpåse sedan dess.

Musik och hifi:

Seymour Duncan hot rails, minihumbucker till gitarr av stratamodell, med hög uteffekt, stallmick, svart. 600 kr. Aldrig använd! Köpte denna för att jag trodde att den skulle passa i min Hagström-gura från sjuttiotalet, men Hagström-mickarna är större än standard. Passar till alla Stratamodeller, exakta mått finns här: http://www.seymourduncan.com/wp-content/uploads/2015/06/HB-6-...
Är du osäker på om den passar din gura kan du antingen ta med den och prova innan affär. Behöver den skickas kan jag gå med på att köpa tillbaka den, så länge micken är i oförändrat skick och du står för porto tur och retur.

Rocktron Utopia G100, multieffektpedal med bl.a. wah-wah-pedal. Denna emulerar inte kända effektpedaler utan kör egna sound. Tycker denna var bra och lättmanövrerad, disten var dock inte den allra roligaste. Övriga effekter mycket bra enligt min åsikt, massa möjlighet till presets (både egna och förprogrammerade). Manual medföjljer. Den har några få repor och en av kuddarna den står på har lossnat, så den vickar lite om man kliver på den. Tänkte mig 650 kr för denna (nypris 2500 kr). Kablage ingår (även extra för att koppla till stärkare och dator/lurar om man vill spela med någon skiva).

Cerwin vega AT-40. 12” (eller är det 15”) golvhögtalare. Dammfiltret på ena har några små hål, annars funkar de som de ska. Har bytt basupphängingar till båda då dessa kan torka med tiden. Till en av högtalarna har låsningsmekanismen på baksidan som håller fast ljudkabeln gått sönder. Kan lagas, men funkar utan om man inte rör så mycket på högtalarna när man spelar. Medföljer två FETA ljudkablar av ansenlig längd. Tänkte mig 500 kr för båda.
Onkyo stereoförstärkare, möjlighet att driva två uppsättningar högtalare. Har aldrig haft problem med att driva mina Cerwin Vega trots att jag maxat järnet. Finns de vanliga utgångarna, CD, aux (två st), tuner, två kasset in-/utgångar och lite annat smått. Fungerar felfritt. Tänkte mig 800 kr.
Technics kasettbandspelare, fungerar bra, kan spela krom, ”vanliga” och järn-kromkassetter, dolby finns etc. Luckan till kasettdäcket har lossnat, så man får trycka dit den manuellt. Äter INTE upp dina kasettband! Tänkte mig 100 kr för denna.
Technics CD-spelare, SL-PG480A, fungerar klockrent. Bra skick, inga skavanker. Åtminstone alla normala funktioner, säkert ett par till. Fjärrkontroll ingår. Tänkte mig 250 kr.
Traynor TS-15, 15 W transistorstärk (för gitarr) med bra ljud för att inte vara rör. Stabilt bygge, öppen baktill så att du man kan förvara sladdar och pedaler eller använda lådan till eget hemmabygge. Tänkte mig 500 kr.

Strykbräda för inomhusbruk. 50 kr

Luftgevär (automatiskt), Drozd mp-661k. Förpackning finns kvar. Slänger med att femtiotal kolsyrepatroner också. Tänkte mig 2000kr. Denna görs inte längre, vad jag förstår, och är rätt eftertraktad.

Priserna är inte huggna i sten. Har försökt sätta någorlunda schyssta priser utan att för den skulle mer eller mindre ”ge” bort någonting. Kan säkert vara ute och cykla med prissättningen på vissa grejer och kan självklart ändra mig om det visar sig att jag har tagit i för mycket. Grejerna finns i Uppsala (centralt) och det bästa vore om eventuell köpare kom hit och testade prylarna så ökar vi chanserna att båda blir nöjda i slutändan. Icke-skrymmande grejer går bra att skicka, men köparen står då för portot. Då blir det banköverföring i förskott som gäller. Skickar, om inte annat efterfrågas, i så fall med vanligt brev med Postnord 1 -3 dagar efter mottagen betalning. Om någon är nojig vad gäller banköverföring kan vi köra Paypal om köparen står för ALLA deras avgifter. Har mitt riktiga namn i profilen. Kontot jag har nu är bara 2.5 – 3 år gammalt, men du får mitt nummer och adress om vi gör affärer. Mitt gamla konto från 2001 (2002?) har jag tappat lösen till. Om flera personer vill ha samma pryl är det budgivning som gäller. Premierar snabb affär, och seriösa köpare.

Mvh,
Christopher

Kan tillägga att jag har ett par cyklar till salu. Även black metal-skivor, främst rariteter i form av vinyl. PM:a/maila vid intresse.

Har för övrigt sovsäck av märket Caravan som tål åtta minus i bra skick som jag kan sälja av hysfat billigt. Slänger med ett liggerunderlag på köpet i så fall. Pris kan diskuteras.

Just, ja. Cromecast, första versionen, oanvänd i förpackning finns också. Pris kan diskuteras.

Ett sista tillägg, saker för 50 - 100 kr kan skänkas bort vid köp av lite dyrare prylar, alternativt om intresset är väldigt svalt. Paketpris inte omöjligt. Tänker inte slumpa bort grejer, men vill inte heller bråka om någon femtiolapp eller hundring bara för sakens skull. Ta det bara inte som att jag inbjuder till att pruta för sakens skull, ger jag ett schysst pris låter jag hellre bli att sälja som det är någon köpare som bara ska pruta för sakens skull. Men jag vill, som sagt få så mycket sålt så snart som möjligt, så jag kan lägga mig lite lägre än vad jag vanligtvis skulle gjort om en seriös köpare hör av sig och vill göra affär snabbt. Har jag satt något pris för högt, tar jag inte illa upp om du påpekar det på ett vänligt sätt. Hoppas folk är villiga att göra bra affärer så att det blir en win-win-situation för båda parter.