Prylar till någon annan?

Bytes Garderobsrensning Publicerad 2017-02-27

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av zeem
Annonsör
zeem (dolt)
Medlem sedan
Dec 2010
Foruminlägg
236
Annonser
2
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
10
Blekinge, Ronneby
-

Hej marknaden.

Jag har upptäckt att jag inte har tid till allt jag håller på med och måste börja göra mig av med grejer och inte bara skaffa nya. I och med detta så blir detta början på att försöka bli av med grejer och skaffa nya (fast annorlunda) som kanske passar mig bättre. Referenser på att sälja/byta har jag inga eftersom det är första gången, däremot köpa är jag bättre på och har för mig att nuvarande burk jag använder kommer här ifrån men klart osäker.

Följande grejer har jag:

1. Gigabit NIC från STLab som jag inte hittade drivisar till Windows Server 2016 och det har därför blivit liggandes. Funktionen på det är jag osäker på eftersom det blev liggandes när det inte fungerade så som jag ville.

2. Netgear ProSafe Plus 5-port Gigabit Switch. OBS OBS OBS Drivs endast med POE. Den är aldrig använd och ligger inpackad. Införskaffades av bara farten utan någon tanke på vad det var.

3. Bok på engelska om Wireless Sensor Networks. Kul bok, behandlar mest ZigBee men även lite arduino. Läste igenom den och insåg att jag antagligen inte har tid för det här.

4. Två stycken IBM server nätagg 750W 80 Plus Platinum. Tänkt till ett projekt där de skulle byggas om men blev aldrig av utan tog ett vanligt ATX-agg istället. Nu har jag ingen IBM server och jag hittar inte någon bra dokumentation på utgångarna så det enda jag vet om dem är att de skulle fungera när jag köpte dem för 5 månader sedan och att lampan med spänning in lyser.

Efter som jag är intresserad av att byta mot andra grejer så är jag:

i desperat behov av ECC udimm ddr3 1333Mhz minnen till en Fujitsu TX150 s7 server med en i3-540, (ännu ett genomtänkt köp men den var billig)

intresserad av arduino, RPi, Fiske och nätverk. Tja lite av varje.

Vill man köpa grejerna så går det bra dock så betalar ni frakten.

Jag finns i Blekinge runt Ronneby trakten