Delidd tool Rockit 88, Ref R9 290 med vattenblock

Säljes Grafikkort Publicerad 2017-04-03

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av joonazz
Annonsör
joonazz (dolt)
Medlem sedan
Sep 2013
Foruminlägg
249
Annonser
3
Marknadsbetyg
-
Pris:  350 kr
7
Södermanland, Södertälje
-

Hej,

Har ett Rockit 88 delidd verktyg i nyskick till salu. Detta anses som en av det bästa och säkraste verktyget på marknaden med riktig kvalitets känsla. Använd en gång till i7an i sign(mycket lyckat resultat!) alla tillbehör finns kvar. Nypris med tullavgift landar på runt 600 kr.

Pris: 350 kr eller bud

Funderar även på att sälja mitt R9 290 ref från Sapphire som det sitter ett kylblock på från ek. Kortet är köpt här på sweclockers marknad och kvitto finns ej. Kortet sitter som slavkort i en crossfire konfig men är i stort sätt oanvänt i min ägo då jag inte spelar något som stödjer crossfire. När det väl används fungerar det som det ska och i benchmarks har högsta uppmätta temp varit ca 50 grader. Kortet har inte överklockats i min ägo då jag inte känner mig bekväm med tanke på min psu. refkylare finns om någon skulle vara intresserad av det.

Pris: 800 kr eller bud

Grejerna kan skickas eller hämtas i Södertälje, saknar dock orginalkartong till Gpun men det ska gå att lösa. Jag förbehåller mig även rätten att sälja till vem jag vill eller inte sälja alls.

Lämna gärna bud i kommentarerna och lägg bud exklusive frakt.