Asus ROG Swift PG278Q (GSync, 144hz, 1440p)

Säljes Skärmar Publicerad 2017-07-20

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Broder Truck
Annonsör
Broder Truck (dolt)
Medlem sedan
Apr 2004
Foruminlägg
2319
Annonser
77
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  3 000 kr
13
Jönköping, Huskvarna
-

Haj

Har bott på två ställen, men i närtid växlar jag ner till ett boende. Därav säljer jag en del datorprylar, bland annat denna skärm.

Som sagt, en PG278Q som jag tror de flesta är bekanta med vid det här laget.
G-Sync, TN, 144hz, 1440p.

Inga döda pixlar eller liknande, ingen störig backlight bleed heller för den delen. Satt precis och skulle fota detta, men är för ljust för tillfället så det blir senare ikväll.

Den är köpt 2014, i augusti om jag minns rätt, och det skall vara tre års garanti på den så den ryker precis inom kort här.

Det enda som krånglat med den är att den externa transformatorn började spöka och inte ville ge tillräckligt med ström till skärmen, ett vanligt problem. Orkade dock inte skicka in den (man var tvungen att frakta hela skärmen dessutom, och förmodligen få en utbytesskärm ihop med PSU'n, vilket jag inte ville då detta är ett bra ex), så jag köpte en annan transformator på Ebay som gör jobbet bättre.

Finns i Huskvarna, har faktiskt originalkartongen kvar för ovanlighetens skull så frakt är också möjligt. Dock svårt oekonomiskt.

Tänker mig en budgivning som börjar på 3k, låter den rulla några dagar eller om någon lägger ett schysst håll-käften-bud innan dess.