Höststädning - Tangentbord, möss och headset

Säljes Kringutrustning Publicerad 2017-08-18

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av farnebr1nk
Annonsör
farnebr1nk (dolt)
Medlem sedan
Nov 2011
Foruminlägg
267
Annonser
2
Marknadsbetyg
-
Pris:  700 kr
3
Stockholm, Västerort
-

Hej, nu är det dags för en liten höststädning, då grejerna jag har över står bara och jag skulle inte tacka nej till lite extra pengar.

Det första objektet jag har är en helt oöppnad CMStorm Quickfire Rapid-i tangentbord med röda cherry brytare. Hade tänkt mig 700 kronor för detta tangentbord, fick detta via Komplett i ett RMA ärende, så om något problem visar sig så kan jag naturligtvis hjälpa till vid eventuellt garantiärende.

Pris: 700 SEK

---

Det andra objektet jag har är ett använt CMStorm Quickfire Rapid-i tangentbord med blåa brytare.
En defekt på detta tangentbord är att några av dioderna under tangenterna har slutat lira helt enkelt. I detta tangentbords fall är det F5, F12 och printscreen. Ett väldigt gediget tangentbord helt enkelt, om man kan se förbi de döda dioderna. Låda finnes.

Pris: 300 SEK

---

Det tredje objektet i denna artikel är ett Roccat Isku+ Force FX tangentbord som jag vann på en tävling här på Sweclockers. Det är ett membran tangentbord, så inga mekaniska brytare, helt oöppnat. RBG belysning och sådant trevligt. Har inte testat den men den verkar ha fördelaktiga recensioner på nätet.

Pris: 700 SEK

--

Fjärde objektet är en Zowie EC2-A som jag köpte på Inet för lite över ett år sedan.
Kvitto och kartong finns. Det skall vara en av de bättre mössen om man vill ha en riktigt bra sensor och passform bakom sig. Den är i väldigt gediget skick.

Pris: 250 KR

--

Det femte objektet är ett gammalt headset som har tjänat mig väl, och den behöver nu en ny ägare där den skall sitta som en krona på huvudet. Headsettet i fråga är en Sennheiser PC350. Nya öronmuffar har köpts in för att förnya headsetet lite grann.
Väldigt bra hörlurar, lite svårdrivna är dom dock. Skulle rekommendera att man köper ett Xonar DG till dem för optimalt ljud.

Pris: 200 KR

--

Det var allt för den här gången. Jag föredrar helst affärer mellan fyra ögon, och jag tar för mig rätten att sälja till vem jag vill.

Ställ gärna frågor angående dessa objekt.