Da Vinci mini w, säljes som defekt

Annonsör
Tuxie
Medlem sedan
Jun 2006
Antal annonser
3
Foruminlägg
44
Pris
500 kr
Plats
Västra Götaland / Göteborg
Publicerad
2017-08-22

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Köpte en begagnad da vinci mini w för 1500 :). Har nu haft nog problem med den för att tableflip'a och vilja köpa någon annan 3d-skrivare. Hur trasig är den? Hmm.

Skräp verkar ha fastnat i extrudern, vilket gör att vissa utskrifter blir katastrofala, andra inte. Har prövat cold/warm pull, och det har hjälpt lite grand men inte nog. Alla motorer och liknande fungerar. Fick inte med rensningsverktygen för att göra rent. Det *ska* gå med en metallpinne som är tunn nog, men själv gav jag helt enkelt upp.

Åh, och mjukvaran är usel. Du behöver skicka en utskrift till skrivaren via programmet, och sedan se till att stänga av programmet. Pollingen av statusen som programmet gör annars gör att skrivaren *kan* crasha mitt i en utskrift, och när den inte gör det blir kvalitén mycket sämre.

Åh, och filamentet är drm'at med rfidchip. Du kan, som *standard*, bara använda xyz's filament. Det går tydligen att kringgå genom sneaky hack, men det är för mycket jobb för mig när jag ändå ger upp och köper något annat istället :).

Tänker mig runt en femhundring som utgångspris. Någon form av budgivning sker i tråden (pm till mig postas även av mig i tråden sans användarnamn), fram tills filamentet jag beställde igår från ett svenskt 3dprinterföretag kommer.
Du får med två rullar filament med ca 20% kvar vardera, en svart, en genomskinlig blå, och en full rulle svart filament som jag beställde igår.