3d-skrivare & New Nintendo 3DS

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2017-09-18

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Cuby
Annonsör
Cuby (dolt)
Medlem sedan
Jun 2011
Foruminlägg
146
Annonser
3
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 600 kr
4
Östergötland, Finspång
-

Har en 3d-skrivare som inte används. Vann den i en tävling men hade redan en större skrivare så har ingen användning för den. Har testat den och den funkar bra, lätt att använda, dock lite långsam. Tror den har varit demo-produkt så den har ett litet skönhetsfel där lite färg skrapats av, men inget som påverkar själva utskriften.
https://www.kjell.com/se/sortiment/el-verktyg/elektronik/3d-skrivare/m3d-micro/3d-skrivare/m3d-micro-3d-skrivare-p87410

Har även ett New Nintendo 3DS som jag köpt här på marknaden för ca 1,5 månad sedan. Upptäckte att det inte riktigt var min grej. Systemversionen är på 11.2.0 så det går utmärkt att installera homebrew på den. Har skrivit ut ett tomt "cartridge" till skrivaren för att skydda mot damm och förbättra utseendet lite. Har även satt på lite guld-vinyl på locken då jag tyckte det vita var lite fult. Ingår givetvis en laddare också.

Tänker mig ca 1800kr för skrivaren och 1000kr för 3DS.
Går bra att skicka, vet dock inte hur mycket frakten skulle bli på skrivaren så upphämtning är kanske smidigare.

Kan ev. tänka mig att byta mot ett grafikkort plus minus pengar, som är bättre än det jag har(560ti), gärna i ITX variant. Kom med förslag!

Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, eller inte alls.

(Detta är första gången jag säljer här på marknaden, har dock köpt ganska mycket här så referenser finns i tråden, men om jag har missat något eller om ni har något annat tips kommentera eller pm'a gärna.)