Artiklar

Artiklar skrivna av TheMadPanda
23

Söndagsmatiné: Öppna Skolplattformen och faran med att försöka hjälpa till

IT-föreläsaren Johan Öbrink går igenom den frustrerande kamp och konflikt som utspelat sig mellan Stockholm stad, föräldrar och utvecklare.

26

Testpilot: Western Digital Blue 3D NAND 1 TB

I takt med växande spelbibliotek lanserar Western Digital en ny variant i sin Blue-serie, med en kapacitet på hela 1 terabyte. Testpiloten "TheMadPanda" testar och ser vad den har att erbjuda.

16

Testpilot: Corsair Void Pro RGB USB

Testpiloten "TheMadPanda" sätter Corsairs nya inkarnation av headsetet Void på prov, där den nya Pro-versionen bland annat utrustas med USB-anslutning och RGB-belysning.

37

Testpilot: Synology DiskStation DS916+

Testpiloten TheMadPanda tar en närmare titt på Synologys Diskstation DS916+, en NAS-enhet som kommer utrustad med en fyrkärnig processor och plats för fyra stycken hårddiskar.

30

Testpilot: Qnap TS-251A

Testpiloten Alvar "TheMadPanda" Berglind går igenom ännu en NAS. Denna gång från Qnap som också kan stoltsera med 4K-stöd i ett litet format, men bjuder även på några andra finesser.

22

Testpilot: Asustor AS3102T – NAS-enhet för vardagsrummet

En ny NAS från Asus lagringsvarumärke erbjuder allt från HDMI till 4K UHD-stöd och USB 3.0. Testpiloten Alvar "TheMadPanda" Berglind tar en närmare titt på Asustor AS3102T.

31

Testpilot: Synology Diskstation DS216Play

En liten kompakt enhet som gör saker giganterna inte klarar. Det är vad Synology har slängt ihop med DS216Play med stöd för 4K, RAID och beprövad mjukvara.

25

Testpilot: Corsair MM800 RGB Polaris

För den som gillar discobelysning och att sticka ut ur mängden har testpiloten "TheMadPanda" tagit en närmare titt på Corsairs LED-belysta musmatta MM800 RGB Polaris.

24

Testpilot: MSI Z170A Krait Gaming 3X

Det är dags för ytterligare ett moderkort för alla Intel Skylake-sugna. Häng med när testpiloten TheMadPanda sätter MSI Z170A Krait på prov!