Artiklar

Artiklar skrivna av Dimestam
Sponsras av Halebop
283

Äntligen! Halebop fixar mörkt tema på SweClockers

Trött på att surfa med solglasögon? Operatören Halebop uppfyller medlemmarnas största önskemål och ser till att SweClockers får mörkt tema.

Sponsras av Komplett och Microsoft
104

Tävling: Smycka tiotusentals skrivbord – vinn Komplett speldator!

Ladda ritprogrammet och visa upp dina konstnärliga talanger, för nu är det dags för Kompletts traditionsenliga skrivbordstävling med riktigt påkostade priser i potten.

Sponsras av NZXT
39

Veckans fråga: Nytt chassi – med eller utan RGB-belysning?

Gillar du effektfull belysning, eller föredrar du att ha lampan släckt? NZXT lanserar nya H6 Flow för båda smaker och passar på att fråga SweClockers.

Sponsras av Webhallen
123

Webhallen firar av Moderskeppet 2 med stor bildkavalkad

Vad händer när 1 500 nördar samlas på ett kryssningsfartyg? Någonting alldeles magiskt såklart, särskilt när Webhallen står för aktiviteterna.

Sponsras av Komplett
45

Undersökning: Vad är en bra datorbutik?

Vad är viktigast när entusiasterna på SweClockers väljer datorbutik för nästa uppgradering? Passa på att vara med och påverka!

Sponsras av Amazon
123

Följ Amazon Prime Deal Days – tusentals erbjudanden i 48h

Nu på tisdag drar Amazon igång höstens stora rea. Häng med på SweClockers och missa inte forumets bästa tips om låga priser på datorer, spel och hemelektronik.

Sponsras av Komplett
577

Tävla i Komplett Geek Week – sista chansen!

Efter en hel vecka med tävlingar, erbjudanden och rafflande final i Bonanza Live är det dags att avsluta Komplett Geek Week. Var med i den allra sista tävlingen.

Sponsras av Komplett
577

Tävlingsquiz i Komplett Geek Week – fler chanser att vinna!

Efter den storslagna finalen i Bonanza Live kommer fler chanser att kamma hem fina priser. Näst på tur är ett vattenkylningspaket från NZXT.

Sponsras av Komplett
577

Final i Komplett Bonanza Live med lyckohjul och smaskiga drops

Häng med i den direktsända finalen, där vinnarna i veckans tävlingar får snurra på lyckohjulet, vinna priser och välja drops för tittarna.

Sponsras av Komplett
577

Tävla inför Komplett Bonanza Live – Tema dundersnygg data

Det finns gott om möjligheter att piffa upp tråkiga datorer. Var med i dagens tävling och berätta vad du tycker om dundersnygga datamaskiner.

Sponsras av Komplett
577

Tävla inför Komplett Bonanza Live – Tema bygga Lego och datorer

Att bygga sin egen dator är nästan lika enkelt som Lego och båda har sin charm. Missa inte sista tävlingen inför kvällens Bonanza Live!

Sponsras av Komplett
577

Tävla inför Komplett Bonanza Live – Tema enklare smarta hem

Dagens tävling handlar om någonting så mytomspunnet som att konstruera sitt eget smarta hem. Berätta om dina lösningar och ta chansen att vinna smaskiga priser.

Sponsras av Komplett
577

Tävla inför Komplett Bonanza Live – Tema konsten att bygga litet

Veckans andra tävling handlar inte om monsterdatorer utan om eleganta byggen i mindre format. Ta din chans att kamma hem fina priser inför fredagens livesändning.

Sponsras av Komplett
577

Tävla inför Komplett Bonanza Live – Tema bygga dator eller köpa färdigbyggt

Häng med i den allra första tävlingen inför Komplett Bonanza Live och ta chansen att bli uppringd i direktsändning och få snurra på det stora lyckohjulet.

Sponsras av Komplett
577

Peppa inför Komplett Geek Week – tävlingar och erbjudanden hela veckan!

Komplett laddar upp inför en fullspäckad vecka exklusivt för SweClockers med roliga aktiviteter, tävlingar och kampanjer – samt stor livestream i Bonanza Live.

Sponsras av Panasonic
132

Veckans fråga: Har du uppgraderat till OLED-TV?

Allt fler njuter av spel och filmer på imponerande OLED-TV. Hur ser det ut i ditt vardagsrum? Har du redan uppgraderat eller överväger du fortfarande dina alternativ?

Sponsras av Inet
40

Inet frågar SweClockers – framtidstema i nästa Megaklick

Vad har våra vänner i Göteborg för spännande framtidsplaner? Detta och mycket mer därtill i Inets stora livesändning nu på torsdag.

Sponsras av Philips
12

Philips Evnia – högpresterande gaming-skärmar med läcker designkänsla

Stilrena skärmar för alla som älskar spel men ogillar stereotypisk gaming-design är ledorden för Philips nya spelvarumärke Evnia. Här är hela färska sortimentet.

Sponsras av Kingston
52

Veckans fråga: Hur uppgraderar du?

Ingen blir lycklig av en trött dator. Kingston ställer frågan om SweClockers föredrar att uppgradera, eller hellre slår på stort och köper nytt.

123

Över tusen spel- och tekniknördar på kryssningen Moderskeppet i oktober

I höst förvandlas Viking Cinderella till Moderskeppet – kryssningen för dig som älskar spel, teknik och nördkultur. Nu börjar biljetterna redan ta slut.