Artiklar

Artiklar skrivna av Tävling
26

Sex tårtbakare vinner priser från CDON.com

För att fira in 17 år arrangerade CDON.com en tårtbakartävling på SweClockers. Nu har sex kreativa medlemmar utsetts till vinnare.

21

Tävla och vinn nätaggregat med Be Quiet

Fyra vinnare ska koras när tyska Be Quiet arrangerar en tävling i samarbete med SweClockers. På prispallen står senaste serien Pure Power 9 och ett överraskningspaket.

20

Skripta med Nackademin och vinn presentkort på Webhallen

Vilka dagsrutiner har du för att komma in i rätt arbetsflöde? Nu vill Nackademin att du beskriver dessa i text eller skript, för chansen att vinna presentkort på 5 000 kronor.

3

Tre vinner priser i Intels Galileo-tävling på Dustin Expo 2016

Under Dustin Expo 2016 utsågs tre vinnare i Intels Galileo-tävling, där en motoriserad och fjärrstyrd säng tog hem första priset värt över 16 000 kronor.

100

Tävla och vinn presentkort på 3 000 kronor med Stayhard

Kläder, accessoarer, skor och mycket mer kan bli ditt när Stayhard arrangerar en tävling, med ett presentkort på 3 000 kronor i prispotten.

104

Baka tårta och vinn spelkonsol, tangentbord och Raspberry Pi 3 med CDON.com

Återförsäljaren CDON.com fyller 17 år! För att fira arrangeras en stor tävling på SweClockers, där alltifrån en spelkonsol med påkostad handkontroller till Raspberry Pi 3 finns i prispotten.

18

Tre medlemmar vinner SSD-enhet och DDR4-minnen från Crucial

Tre kreativa medlemmar hittar nya användningsområden för gamla primärminne och kammar hem minnesteknik från Crucial.

24

Bygg Galileo – tävla och vinn Intels stora prispaket på Dustin Expo 2016

Enkortsdatorn Galileo står i centrum när Intel drar igång en ny tävling för SweClockers medlemmar. Finalen avgörs på inget mindre än Dustin Expo 2016.

19

Fyra medlemmar vinner musmattor signerade Ninjas in Pyjamas från Inet

Fyra slitna musmattor får ersättare när fyra lyckliga medlemmar kammar hem varsin musmatta från Xtrfy med autografer från 2015 års laguppställning av Ninjas in Pyjamas.

68

Tävla och vinn SSD-enhet och DDR4-minnen med Crucial

En SSD på närmare en halv terabyte och en duo DDR4-minneskit kröner prispallen när Crucial drar igång en tävling för SweClockers medlemmar.

14

Tre medlemmar vinner priser från Razer

Tre av SweClockers medlemmar kammar hem priser när speljättens LED-belysta tävling avgörs. Storvinnaren kammar hem priser till ett värde om 2 400 kronor.

110

Tävla och vinn musmattor signerade Ninjas in Pyjamas med Inet

Det har nu blivit dags för musmattor från Xtrfy signerade Ninjas in Pyjamas att tävlas ut till SweClockers medlemmar i samarbete med nätbutiken Inet.

39

Medlem vinner Geforce GTX 980 Ti Xtreme Gaming från Gigabyte

Med motiveringen att Gordon Ramsey behöver ett påkostat grafikkort vinner en av SweClockers medlemmar ett Geforce GTX 980 Ti Xtreme Gaming från komponentjätten Gigabyte.

18

Fem medlemmar vinner priser från m.nu

Efter noggrant övervägande och ett visst tillskott humor kammar fem medlemmar hem vinster från m.nu med fokus på hemautomation.

12

Tre medlemmar vinner moderkort från MSI

Tre medlemmar med egna finurliga idéer om hur MSI kan lyfta designen på framtida moderkort kammar hem priser.

24

SweClockers logga pyntad för jul

Bland mängder av talangfulla bidrag valde juryn ut åtta finalister, men det är SweClockers medlemmar som fällt avgörandet om vem som fått äran att sprida julstämning.

39

Tävla och vinn LED-belyst kringutrustning med Razer

Razer lyser upp i vintermörkret med en tävling hos SweClockers. På första plats märks ett paket fullsmockat med LED-belyst kringutrustning i serierna Chroma och Firefly.

11

Medlemmar vinner startpaket och spel med Fractal Design

Efter en lång tids gallring vinner tolv medlemmar alltifrån chassin till vattenkylning, datorfläktar och actionpackade PC-spel med Fractal Design!

64

Tävla och vinn Gigabyte Geforce GTX 980 Ti Xtreme Gaming

I en ny tävling på SweClockers får medlemmarna chansen att vinna ett exemplar av Gigabytes mest påkostade, luftkylda variant av Geforce GTX 980 Ti – Xtreme Gaming.

95

Julpynta SweClockers logotyp

Utan en pyntad logga blir det ingen riktig jul. För tionde året i rad arrangerar SweClockers en tävling där konstnärliga medlemmar får chansen att sprida julstämning!