Senast ut från Lian Li är datorlådan PC-7H, för ovanlighetens skull en helt alldaglig Miditower i ATX-format. Det nya chassit levereras i tre utföranden, svart/svart, svart/silver och silver/silver, samt kommer med finesser som täckta fläkthål och en verktygsfri design.

Specifikationer: Lian Li PC-7H

Lian Li är sin vana trogen och använder aluminium till så gott som alla delar, vilket även ger en ovanligt låg vikt. Trots att lådan mäter 210 × 473 × 490 mm gör lättmetallen att vikten stannar på 5,8 kg. Samtidigt erbjuds en borstad yta av antingen svarteloxerad eller silvergrå metall.

På insidan finns det plats för tre 5,25"-enheter, fyra hårddiskar i 3,5" samt en ensam lagringsenhet i 2,5". Lian Li bereder även väg för extra långa grafikkort (400 mm), djupa nätaggregat (250 mm) och höga processorkylare (170 mm).

För kylningen står två 140 mm-fläktar i fronten och en ensam 120 mm-fläkt i bakkant. Den som behöver mer luftflöde kan köpa till ett extra lådliknande tillbehör som gör det möjligt att klämma in fler fläktar i datorlådans ovandel.

Sist men inte minst tillhandahålls utrymme för åtta expansionskort, kontaktdon för två USB 3.0 samt mikrofon och hörlurar. Lian Li PC-7H har ett rekommenderat pris på 105 EUR, motsvarande cirka 900 kronor, och ska finnas ute i handeln mot mitten av oktober.