Redaktionen gör en avstickare till hotellet The Venetian för att hälsa på i Corsairs rymliga svit. För och främst handlar det och möss och tangentbord för gamers: nya produkter i lyxserien Vengeance samt instegsmodellerna Raptor.

Bland nyheterna syns det mekaniska tangentbordet Vengeance K95. Modellen baseras på fjolårets K90, men efter feedback från konsumenter och press har modellen förbättrats på ett antal punkter. Till skillnad från föregångaren innehåller K95 mekaniska brytare av typen Cherry MX Red för samtliga tangenter, inklusive makrouppsättningen.

Vidare syns en flexibel funktion för att ge användaren möjlighet att välja vilka knappar som ska vara bakgrundsbelysta. Dessa inställningar kan i sin tur sparas ned i olika profiler för att passa olika spel. Slutligen är aluminiumstommen numera svarteloxerad.

Det är dock en datorlåda som stjäl den större delen av uppmärksamheten. Obsidian 900D, tidigare känd under det passande kodnamnet Godzilla, är företagets nya flaggskepp. Det handlar om en riktig gigant som sorteras in i klassen "Super Fulltower". Modellen bjuder bland annat på stöd för moderkort upp till HPTX-standarden, plats för dubbla ATX-nätaggregat samt tio expansionsplatser.

Obsidian 900D har även gediget stöd för vattenkylning och möjlighet att montera en 480 mm-radiator i taket, en 360 mm-radiator i fronten samt en 240 mm-radiator vid den nedre sidopanelen. Tre modulära lagringsburar medföljer vid leverans. Dessa rymmer nio stycken 2,5/3,5"-enheter. Vid behov kan ytterligare två burar köpas till för ännu fler lagringsplatser.

Corsairs nya jättelåda Obsidian 900D ska finnas ute i slutet av mars och beräknas kosta cirka 350 USD. Det motsvarar närmare 3 000 kronor inklusive moms.