Corsairs entusiastorienterade chassiserie Obsidian är på väg att få ett nytillskott. I en artikellistning för en tillhörande fönsterförsedd sidopanel röjer webbutiken Komplett.se den hittills okända Obsidian 350D, som tar den karaktäristiska nedtonade designen till en mindre storleksklass.

Av bilderna att döma är Corsair Obsidian 350D ett chassi i formfaktorn Micro ATX med förhållandevis gott om plats för komponenter. Det går att klämma in två långa grafikkort samt en radiator i 240- alternativt 280 mm-klassen. Dessutom finns det plats för två 5,25"-enheter samt minst fem hårddiskar och SSD-enheter i vaggor.

Fler detaljer är nätaggregat i nederdel, 140 mm-fläkt i bakkant samt kontakter för mikrofon, hörlurar och två USB 3.0. Corsair väljer i vanlig ordning att bereda gott om plats för kabeldragning genom hål i moderkortsplåten samt addera tumskruvar och verktygsfria fästen.

Pris och lanseringsdatum är ännu okänt. Enligt Komplett.se är dock den fönsterförsedda sidopanelen på väg till lagret och kostar 195 kronor inklusive moms, vilket antyder om att datorlådan börjar säljas inom de närmaste veckorna.