Den som planerar att motionera avtryckarfingret i Battlefield 4 har en fullspäckad vecka framför sig. Torsdagen den 31 oktober släpps spelet för svenska spelare och förberedelserna är givetvis i full gång, både bland medlemmar och administratörer.

Bakom kulisserna har ingen mindre än forumledaren Lars "Lannovar" Levin samlat ihop en veritabel armé för att än en gång tillhandahålla officiella servrar för SweClockers medlemmar. Stockholmsbaserade Rocketblast ställer upp med två maskiner på 64 och 32 slots, som kommer att användas för alltifrån allmänna spel till särskilt arrangerade spelkvällar.

– Som alla säkert känner till drev vi tidigare servrar för Battlefield 3, som blev mycket populära bland medlemmarna. Denna erfarenhet tar vi med oss när vi nu startar upp för fyran. Vi vill passa på att hälsa alla hjärtligt välkomna, säger administratören Lars "Lannovar" Levin.

SweClockers officiella servrar för Battlefield 4 kommer att startas upp i samband med den svenska lanseringen den 31 oktober. Utöver servrarna erbjuds även röstkommunikation via Mumble. Mer information finns i forumet.