Den taiwanesiska chassitillverkaren In Win hör till en liten men exklusiv skara tillverkare som vågar ta ut svängarna ordentligt med unika datorlådor utöver det vanliga. Bland tidigare skapelser märks "kristallen" Tòu, "glaslådan" 904 och "byggställningen" D-Frame. Nu tillkommer ytterligare en fantasifull kreation.

Specifikationer: In Win S-Frame open-air chassis

Datorlådan In Win S-Frame har den tämligen unika egenskapen att stommen består av ett enda stycke aluminiumplåt med en tjocklek på fyra millimeter. Den två kvadratmeter stora plåten har bockats hela 15 gånger till en slingrande ställning med plats för alla nödvändiga komponenter. Likt föregångarna täcks sidorna av härdat glas.

Hela konstruktionen väger 17,41 kg och rymmer moderkort i storlekarna ATX och Micro-ATX. Därutöver tillhandahålls plats för fyra lagringsenheter i 3,5" alternativt 2,5", långa grafikkort och höga processorkylare. För kylningen står tre fläktar i 120 mm och det finns även möjlighet att klämma in en radiator på upp till 360 mm. Slutligen syns fyra USB 3.0 och kontakter för ljudenheter.

Den första produktionsserien av In Win S-Frame är numrerad 1–500 och ska finnas hos utvalda återförsäljare i slutet av augusti. Priset hamnar på cirka 6 200 kronor inklusive moms.