Det råder ingen brist på duktiga hemmabyggare i galleriet. För att ge dessa en smula välförtjänt uppmärksamhet drar SweClockers i samarbete med Corsair igång tävlingen månadens galleri, där de allra mest beundransvärda insatserna belönas med både priser och utmärkelser. Nu är det dags att utse de allra första vinnarna.

hummer.jpg

Sabranco Hummer av Ace_Finland.

Månadens galleri februari 2015

#

Medlem

Galleri

Röster

1

Ace_Finland

Sabranco Hummer

35%

2

Mr3D

Vattenblock från scratch

26%

3

Emakcin

Projekt Gymnasiearbete

12%

Efter nominering och efterföljande omröstning står det klart Ace_Finland lyckas vinna medlemmarnas beundran med det slående bygget Sabranco Hummer, som därmed kan tituleras månadens galleri. På en god andraplats hamnar Mr3D med ett mycket läckert egenhändigt konstruerat vattenblock medan bronsmedaljen kammas hem av Emakcin och det ytterst ambitiösa Projekt Gymnasiearbete.

priser.jpg

Dessutom belönas vinnarna med prylar signerade Corsair. Vinnaren kan se fram emot det påkostade nätaggregatet Corsair RM750 med sleevade kablar. Tvåan och trean går givetvis inte lottlösa utan belönas med ett gäng tröstpriser i form av ett gäng valfria fläktar. Ett stort grattis önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för meddelanden. Nästa omgång av månadens galleri går av stapeln i april månad.