Det går att konstruera datorlådor av mer än bara plast och metallplåt. Den taiwanesiska tillverkaren In Win kryddar chassin som Tòu, 904 och S-frame med härdat glas för att ge ett extra påkostat utseende, något som även syns på de höga prislapparna. Nu anländer däremot en betydligt billigare modell.

Specifikationer: In Win 503

Nykomlingen heter In Win 503 och är ett förhållandevis alldagligt Miditower för moderkort i formfaktorerna ATX och Micro ATX. Modellen finns i färgerna svart och vit, båda med frontpartier av signaturmaterialet härdat glas. Dessutom är sidopanelerna utrustade med fönster av akrylplast.

I specifikationerna syns plats för tre 5,25"-enheter, fyra lagringsenheter i 3,5" alternativt 2,5" samt ytterligare två utrymmen för SSD-enheter. Det kombineras med fem platser för fläktar i storleken 120 mm. Dessutom lovar In Win att det ska gå att klämma in långa grafikkort (408 mm) och höga processorkylare (170 mm).

Fler finesser är anslutningar för USB 3.0, USB 2.0, mikrofon och hörlurar samt att det glastäckta frontpartiet kan glida ned för att exponera exempelvis en optisk läsare. Sist men inte minst syns även slanghål för extern vattenkylning.

In Win 503 ska finnas ute på marknaden inom de närmaste veckorna till det rekommenderade priset 49 dollar, motsvarande cirka 550 kronor inklusive moms.