För ovanlighetens skull råder ett smärre stillestånd på grafikkortsfronten. Efter att Nvidia lanserat en så gott som komplett modellserie i generation Maxwell riktas strålkastarljuset mot AMD och den kommande Radeon 300-serien. Det betyder dock inte att det gröna laget är utan motmedel.

Nu vill Nvidia övertyga gamers till att uppgradera genom att addera ytterligare ett spel på köpet till flaggskeppen i 900-serien. Den som väljer ett Geforce GTX 980 eller GTX 970 kan se fram emot en kostnadsfri nedladdning av kommande Batman: Arkham Knight, detta utöver det sedan tidigare medföljande The Witcher 3.

Enligt Nvidia är det nya spelpaketet det värdefullaste hittills med ett sammanlagt värde på närmare 1 000 kronor. Precis som tidigare medföljer The Witcher 3 även till Geforce GTX 960, Geforce GTX 980M och GTX 970M. De båda sistnämnda är grafikdelar i bärbara datorer.

I kampanjen ingår grafikkort hos "utvalda återförsäljare". Den som är intresserad av erbjudandet bör således kontrollera med försäljningsstället om spelen verkligen följer med på köpet. The Witcher 3 släpps den 19 maj medan Batman: Arkham Knight dyker upp den 23 juni.