Ingen entusiast tackar nej till ett kompetent trådlöst nätverk. I Linksys senaste tävling fick dock deltagarna göra tvärtom och motivera varför just de inte skulle vinna en trådlös router av senaste snitt. Nu är det dags att presentera medlemmarna som lyckades allra bäst.

download-hero-win.jpg

Vinnare

#

Medlem

Vinst

1

Slamdance

Linksys WRT1200AC Wireless AC-router

Enstaka i vår släkt har under århundraden kunnat förutspå händelser i färsk kaffesump, och efter morgonens kopp blev det tydligt att jag aldrig kommer äga en klarblå router.. Såg i frugans kopp vem som får den, men vill inte förstöra överraskningen. Men grattis i förskott!

2

M.i.G

Linksys WRT1200AC Wireless AC-router

kör just nu på en Zyxel och för att kunna koppla in tvn, ps3 och datorn så måste jag dra mina färgglada kablar igenom hela lägenheten. Men för att piffa upp det hela än att de ska ligga tråkiga efter golvlisten så har jag tänkt till, och gjort lianer och väggmotiv. Visst det har gått åt kilometervis med kabel men det är det värt och denna konst försvinner ju om man har en trådlös router

3

NoK

Linksys WRT1200AC Wireless AC-router

Det är omöjligt att färgmatcha Linksys WRT1200AC med några snygga gardiner, snygga gardiner är mycket viktigare än att ha en router som klarar WAN/LAN genomströmning som man betalar för. Kråkorna ska ju inte behöva frysa.

Efter många och långa diskussioner enas juryn om tre vinnande bidrag. Medlemmen Slamdance kliver upp på prispallen med en övertygande spådom om att aldrig äga en klarblå router. Han får sällskap av M.i.G,, som är fullt sysselsatt med att skapa konst av färgglada nätverkskablar. Sist men inte minst kan NoK se fram emot den otacksamma uppgiften att hitta matchande gardiner.

Alla tre belönas med varsin Linksys WRT1200AC, som bland annat ska klara av upp till 400 Mbps via 802.11n och hela 867 Mbps tack vare den nyare standarden 802.11ac. Därutöver syns en full uppsättning Gigabit Ethernet, USB 3.0, USB/eSATA, dubbelkärnig processor och stöd för skräddarsydd mjukvara med öppen källkod. Ett stort grattis önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.