Dinovo Mini är ungefär lika stort som en hand och mäter 52x90x27.5 millimeter med locket stängt. På grund av storleken hävdar Logitech att det passar perfekt på vardagsrumsbordet. Tangentbordet har en räckvidd på 10 meter via blåtandsteknik (2.0) och skall ha en batteritid på upp till 30 dagar via ett integrerat Litiumjonbatteri på 950 mAH.

För att spara energi så finns det en ljussensor på tangentbordet som läser av hur ljust det är i rummet och tänder inte upp de bakgrundsbelysta knapparna om det är tillräckligt ljust i rummet. Tangentbordet lyser orange när pekplattan används och grönt när mediefjärrkontrollen används.

En liten styrplatta längst upp till höger fungerar som muspekare eller som en fjärrkontroll till Windows Media Center. Tangentbordet är helt kompatibelt med Playstation 3 och finns antingen i silver eller svart.

Tina Banzhaf som är nordisk presschef för Logitech kommenterar:

Med Logitech diNovo Mini fortsätter vi bygga på vår tradition att utveckla innovativa produkter för nya tider. Allt fler ansluter sin dator till teven och den slimmade minimalistiska designen tillsammans med de väl genomtänkta funktionerna gör diNovo Mini till ett perfekt komplement för vardagsrummet eller hemmabio via datorn

Läs mer om Dinovo Mini hos Logitech. Tangentbordet skall finnas tillgängligt i slutet av denna månad och har ett rekommenderat pris om cirka 1 500 kronor.