Till skillnad från AMD:s dualgrafikprocessor-modell Radeon HD 3870 X2 som har grafikprocessorerna i rad på ett mönsterkort (PCB), så använder Geforce 9800 GX2 en "smörgåsdesign" med två stycken mönsterkort. Kylaren sitter i mitten.

Fotografierna kommer från den kinesiska sajten Chiphell, vilket syns. På fotografiet ovan kan man se att grafikkorten kommunicerar med varandra med hjälp av en intern SLI-brygga. Då Geforce 9800 GX2 använder G92 (samma grafikprocessor som Geforce 8800 GT och GTS 512 MB) kan prestanda uppskattas till två sådana grafikkort i SLI.

Som kan ses på fotografierna så kräver Geforce 9800 GX2 en extra strömkontakt utöver den vanliga 6-pin grafikkortskontakten. Vi kan även se att fläkten suger in luft mellan mönsterkorten genom utskurna hål. Hela grafikkorten kommer förmodligen att kapslas in i ett hölje.

På IO-sidan av grafikkortet kan vi se två stycken DVI-portar och en Displayport. Vi kan även se ett utblås så att varm luft från grafikkortet kan föras ut från chassit.

Enligt uppgifter kommer Geforce 9800 GX2 ha en gigabyte minne. Lanseringsdatumet är någon gång sent i februari eller i mars.

Källa: Chiphell.