Test: Flera skärmar (5760x1080 pixlar)

Tester med flera skärmar är något många uppskattar, och en självklarhet med värstingkort som Geforce GTX Titan. På grund av kompatibilitetsproblem med Hitman: Absolution och Sleeping Dogs väljer redaktionen dock att bryta ut resultaten till en egen sida.

Generellt kan sägas att upplevelsen med flera skärmar är märkbart sämre under Windows 8 jämfört med tidigare Windows 7. Drivrutinernas inställningar visar tendenser till att inte "fastna", samtidigt som flera tidigare fungerande speltitlar bitvis visar konstigt beteende. Förhoppningsvis är detta något som finslipas med framtida mjukvara.

Speltesterna visar sammantaget ett tydligt resultat. Geforce GTX Titan är föga överraskande konsekvent det snabbaste grafikkortet med ensam GPU, samtidigt som modellen i SLI toppar alla tre tabeller. Prestandavinsten mot GTX 680 är 40-50 procent, och GTX Titan hamnar i runda slängar 10-20 procent bakom GTX 690 med dubbla grafikprocessorer.

Att Unigine Valley är färskt på marknaden syns tydligt vid resultaten för flera skärmar. SLI- och Crossfire-skalningen är allt annat än bra, ironiskt nog undantaget just GTX Titan som klarar sig hyfsat. Antagligen har den aningen nyare drivrutinen förbättrade profiler för testet.