Det finns tävlingar och det finns Tävlingar. MSI:s senaste tillställning är inget mindre än en kamp mellan fingerfärdiga låtsasmusikanter, det vill säga någonting som passar alldeles utmärkt för SweClockers medlemmar. Helt enligt traditionen är vinstpotten fylld med påkostade priser.

Du måste ha Flash Player 8 eller högre samt Javascript aktiverat för att spela den här videon.
Direktlänk till YouTube

Vinster

#LuftgitarrFreestyle
1MSI Z87 Mpower MaxMSI Z87 Mpower Max
2MSI Z87-GD65 GamingMSI Z87-GD65 Gaming
3MSI Z87IMSI Z87I
4MSI Z87-G45 GamingMSI Z87-G45 Gaming
5MSI Z87-G45 GamingMSI Z87-G45 Gaming

MSI:s svenska representant Jonas "Mean Machine" Klar demonstrerar på ett ypperligt sätt vad tävlingen går ut på – att låtsas spela instrument. Medlemmarna har möjlighet att delta i två klasser: Luftgitarr och Freestyle. Den sistnämnda innebär att det är fritt fram att simulera valfritt "luftinstrument".

För respektive klass väntar två identiska vinstpotter med Haswell-moderkort från MSI, som kröns av flaggskeppet MSI Z87 Mpower Max – värde cirka . Läs igenom reglerna och ta chansen att vinna en alldeles gratis uppgradering.

Instruktioner (OBS! Viktigt)

  • Spela in en video med dig själv spelandes ett luftinstrument till valfritt musikstycke
  • En MSI-logotyp ska vara synlig i bild: i pannan, på tröjan, på väggen eller liknande (ej inklippt i efterhand)
  • Tävlingen delas upp i två klasser: Luftgitarr och Freestyle, det vill säga valfritt "luftinstrument". Ange tydligt i vilken klass du vill tävla.
  • Videoklippet ska vara minst 90 sekunder långt och laddas upp på Youtube
  • Visa upp bidraget i diskussionstråden till denna tävling. Humor och kreativitet premieras. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 1 augusti. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM). Det är tillåtet att lämna in flera bidrag per medlem.

Visa tävlingsvillkor
Videoartiklar

Corsair visar Cherry MX RGB

Amerikanska Corsair är först ut att demonstrera ett tangentbord med de nya mekaniska brytarna Cherry MX RGB, vars bakgrundsbelysning kan justeras i 16,8 miljoner olika färger.
Läs mer

Tv-belysning med Lightpack

Dynamisk bakgrundsbelsyning blir allt populärare och marknaden fylls snabbt av alternativ för såväl skärmar som tv-apparater. SweClockers tar en titt på Kickstarter-finansierade Lightpack.
Läs mer

Nvidia Tegra K1 med tesselering

Nvidias stora lansering för årets upplaga av CES är den mobila plattformen Tegra K1. Under mässan passar företaget på att demonstrera nykomlingens kapacitet.
Läs mer

NZXT H440

Plastpaneler och 5,25-tumsenheter är ett minne blott när NZXT stuvar om i den nya datorlådan H440. Nu tar modellen plats i SweClockers testlabb.<br />
Läs mer

Mediaspelaren Little Black Box

Hösten står för dörren och det är dags att inhandla utrustning inför den stundande innesittarsäsongen. SweClockers provar på den omtalade mediaspelaren The Little Black Box.
Läs mer

USB-minnen med Superspeed

Det vankas semestertider och givetvis ska filerna hänga med på resan. SweClockers sätter tänderna i nio olika USB 3.0-minnen med 16 GB lagringsutrymme.
Läs mer

Sök jobb