Det går alltid att slå ihjäl några tråkiga timmar på SweClockers, inte minst genom att ta chansen att kamma hem gratis uppgraderingar i någon av de många tävlingarna. Nu har turen kommit till den tyska nätaggregatstillverkaren Be Quiet.

Tävla och vinn nätaggregat från Be Quiet

The extended Pure Power L8 series with or without cable management provides the best combination of advanced features, low noise, excellence and the highest quality at a very attractive price.

Vinster

#ModellVärde
1Pure Power L8 700 W
2Pure Power L8 600 W
3Pure Power L8 500 W
4Pure Power L8 400 W

Be Quiet laddar prispallen med fyra nätdelar ur serien Pure Power L8 med effekter mellan 400 och 700 watt. Samtliga ska leva upp till namnet genom extra tysta temperaturkontrollerade fläktar och certifiering för 80 Plus Bronze. Dessutom utlovas tre års garanti.

Allt som krävs för att vara med och tävla är att komma på en svensk slogan till företaget Be Quiet. En jury utser fyra vinnare, som belönas med varsitt nätaggregat. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 28 juli. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM).

Den här tävlingen är avslutad, vinnarna presenteras här.
Tävlingsformulär
1. Kom på en svensk slogan för Be Quiet!
Visa tävlingsvillkor
Videoartiklar

Cooler Master Cosmos SE

De jättelika datorlådorna i den välkända serien Cosmos får sällskap av en mindre och betydligt mer prispressad variant. Nu hittar den senaste kreationen till SweClockers testlabb.
Läs mer

Corsair visar Cherry MX RGB

Amerikanska Corsair är först ut att demonstrera ett tangentbord med de nya mekaniska brytarna Cherry MX RGB, vars bakgrundsbelysning kan justeras i 16,8 miljoner olika färger.
Läs mer

USB-minnen med Superspeed

Det vankas semestertider och givetvis ska filerna hänga med på resan. SweClockers sätter tänderna i nio olika USB 3.0-minnen med 16 GB lagringsutrymme.
Läs mer

Antec Nineteen Hundred

Med siktet inställt på Corsairs och Cooler Masters jättar ansluter Antec till striden om mastodontchassin. Nineteen Hundred tar plats i SweClockers testlabb med löften om expansionsmöjligheter i världsklass.
Läs mer

Mediaspelaren Little Black Box

Hösten står för dörren och det är dags att inhandla utrustning inför den stundande innesittarsäsongen. SweClockers provar på den omtalade mediaspelaren The Little Black Box.
Läs mer

Tv-belysning med Lightpack

Dynamisk bakgrundsbelsyning blir allt populärare och marknaden fylls snabbt av alternativ för såväl skärmar som tv-apparater. SweClockers tar en titt på Kickstarter-finansierade Lightpack.
Läs mer

Sök jobb