Ett av höstens mest omtalade spelsläpp är Batman: Arkham Origins, där självaste Nvidia ser till att krydda Gotham City med fysiksystemet PhysX. För att kunna skruva upp inställningarna till max krävs dock ett grafikkort av rang. Nu delar KFA2 ut en passande uppgradering till vinnaren i den senaste tävlingen.

Du måste ha Flash Player 8 eller högre samt Javascript aktiverat för att spela den här videon.
Direktlänk till YouTube
Tävla och vinn KFA2 Geforce GTX 780

Tävlingen gick ut på att återskapa en scen ur valfri Batman-film och i vanlig ordning fixade SweClockers medlemmar mängder av fantasifulla bidrag. Denna gång föll juryns röster på medlemmen steamuser, vars välregisserade imitation av Jokern belönas med inget mindre än ett KFA2 Geforce GTX 780 EX EC.


KFA2 vill även passa på att tacka för alla goda insatser genom att dela ut tröstpriser till ytterligare tre bidrag. Stealty, Razman, Colonel Panic kan se fram emot varsin hemlig "goodiebag" med nyttiga prylar. Ett stort grattis önskar SweClockers redaktion!

Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM). De vinnande medlemmarna har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses nya vinnare.

Videoartiklar

Cooler Master Cosmos SE

De jättelika datorlådorna i den välkända serien Cosmos får sällskap av en mindre och betydligt mer prispressad variant. Nu hittar den senaste kreationen till SweClockers testlabb.
Läs mer

Das Keyboard och Filco Majestouch

Tangentbord med mekaniska brytare fortsätter att skölja över marknaden. SweClockers tar en närmare titt på de omtalade modellerna Das Keyboard och Filco Majestouch 2.
Läs mer

Corsair visar Cherry MX RGB

Amerikanska Corsair är först ut att demonstrera ett tangentbord med de nya mekaniska brytarna Cherry MX RGB, vars bakgrundsbelysning kan justeras i 16,8 miljoner olika färger.
Läs mer

Lian Li PC-D8000

Benämningen monsterchassi räcker inte till för att beskriva Lian Li PC-D8000, en riktig gigant till datorlåda med plats för bland annat 20 hårddiskar. I SweClockers testlabb bjuds på en snabb genomgång av finesserna.
Läs mer

Macintosh fyller 30 år

För trettio år sedan lanserade Apple den första Macintosh. Detta firas med en video där några av användarna berättar om upplevelserna med Apples revolutionerande datorsystem.
Läs mer

Silverstone Fortress FT04

Taiwainesiska Silverstone återvänder till en mer klassisk tower-design med sitt senaste Fortress-chassi FT04. Denna gång satsar företaget på hög luftgenomströmning samt låg ljudnivå.
Läs mer

Sök jobb