Ett av höstens mest omtalade spelsläpp är Batman: Arkham Origins, där självaste Nvidia ser till att krydda Gotham City med fysiksystemet PhysX. För att kunna skruva upp inställningarna till max krävs dock ett grafikkort av rang. Nu delar KFA2 ut en passande uppgradering till vinnaren i den senaste tävlingen.

Du måste ha Flash Player 8 eller högre samt Javascript aktiverat för att spela den här videon.
Direktlänk till YouTube
Tävla och vinn KFA2 Geforce GTX 780

Tävlingen gick ut på att återskapa en scen ur valfri Batman-film och i vanlig ordning fixade SweClockers medlemmar mängder av fantasifulla bidrag. Denna gång föll juryns röster på medlemmen steamuser, vars välregisserade imitation av Jokern belönas med inget mindre än ett KFA2 Geforce GTX 780 EX EC.


KFA2 vill även passa på att tacka för alla goda insatser genom att dela ut tröstpriser till ytterligare tre bidrag. Stealty, Razman, Colonel Panic kan se fram emot varsin hemlig "goodiebag" med nyttiga prylar. Ett stort grattis önskar SweClockers redaktion!

Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM). De vinnande medlemmarna har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses nya vinnare.

Videoartiklar

Antec Nineteen Hundred

Med siktet inställt på Corsairs och Cooler Masters jättar ansluter Antec till striden om mastodontchassin. Nineteen Hundred tar plats i SweClockers testlabb med löften om expansionsmöjligheter i världsklass.
Läs mer

Das Keyboard och Filco Majestouch

Tangentbord med mekaniska brytare fortsätter att skölja över marknaden. SweClockers tar en närmare titt på de omtalade modellerna Das Keyboard och Filco Majestouch 2.
Läs mer

Silverstone Fortress FT04

Taiwainesiska Silverstone återvänder till en mer klassisk tower-design med sitt senaste Fortress-chassi FT04. Denna gång satsar företaget på hög luftgenomströmning samt låg ljudnivå.
Läs mer

Nvidia Tegra K1 med tesselering

Nvidias stora lansering för årets upplaga av CES är den mobila plattformen Tegra K1. Under mässan passar företaget på att demonstrera nykomlingens kapacitet.
Läs mer

Sök jobb