Ett av höstens mest omtalade spelsläpp är Batman: Arkham Origins, där självaste Nvidia ser till att krydda Gotham City med fysiksystemet PhysX. För att kunna skruva upp inställningarna till max krävs dock ett grafikkort av rang. Nu delar KFA2 ut en passande uppgradering till vinnaren i den senaste tävlingen.

Du måste ha Flash Player 8 eller högre samt Javascript aktiverat för att spela den här videon.
Direktlänk till YouTube
Tävla och vinn KFA2 Geforce GTX 780

Tävlingen gick ut på att återskapa en scen ur valfri Batman-film och i vanlig ordning fixade SweClockers medlemmar mängder av fantasifulla bidrag. Denna gång föll juryns röster på medlemmen steamuser, vars välregisserade imitation av Jokern belönas med inget mindre än ett KFA2 Geforce GTX 780 EX EC.


KFA2 vill även passa på att tacka för alla goda insatser genom att dela ut tröstpriser till ytterligare tre bidrag. Stealty, Razman, Colonel Panic kan se fram emot varsin hemlig "goodiebag" med nyttiga prylar. Ett stort grattis önskar SweClockers redaktion!

Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM). De vinnande medlemmarna har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses nya vinnare.

Videoartiklar

Antec Nineteen Hundred

Med siktet inställt på Corsairs och Cooler Masters jättar ansluter Antec till striden om mastodontchassin. Nineteen Hundred tar plats i SweClockers testlabb med löften om expansionsmöjligheter i världsklass.
Läs mer

Lian Li PC-D8000

Benämningen monsterchassi räcker inte till för att beskriva Lian Li PC-D8000, en riktig gigant till datorlåda med plats för bland annat 20 hårddiskar. I SweClockers testlabb bjuds på en snabb genomgång av finesserna.
Läs mer

USB-minnen med Superspeed

Det vankas semestertider och givetvis ska filerna hänga med på resan. SweClockers sätter tänderna i nio olika USB 3.0-minnen med 16 GB lagringsutrymme.
Läs mer

SweClockers på Dreamhack Winter

Med siktet inställt på årets Dreamhack Winter packar redaktionen väskorna och styr stegen mot Jönköping. Häng med på bild- och filmkavalkad bland montrar och gamers!
Läs mer

Nvidia Tegra K1 med tesselering

Nvidias stora lansering för årets upplaga av CES är den mobila plattformen Tegra K1. Under mässan passar företaget på att demonstrera nykomlingens kapacitet.
Läs mer

Sök jobb