Den 25 oktober släpps en av höstens mest mest omtalade speltitlar. Batman Arkham Origins ingår i Nvidia utvecklarprogram och utlovar på välkänt vis mängder av action och ögongodis, vilket kräver en del kraft under huven. Passande nog kommer här ett ypperligt tillfälle att kamma hem en gratis uppgradering.

Tävla och vinn KFA2 Geforce GTX 780

I en ny tävling med KFA2 och Nvidia finns inget mindre än ett KFA2 Geforce GTX 780 EX EC i potten, ett grafikkort som baseras på Nvidias monsterprocessor GK110 med 3 GB GDDR5-minne. KFA2 drar sitt strå till stacken genom att utrusta modellen med skräddarsydd kylare och överklockning från fabrik.

Allt som krävs för att vara med och tävla är en gnutta Batman-kännedom. Tävlingen går ut på att själv återskapa valfri scen ur en Batman-film och fånga spektaklet på foto eller video – i vanlig ordning premieras humor och uppfinningsrikedom! Visa upp bidraget i diskussionstråden till denna nyhet. Lycka till!

Följ Nvidia och KFA2

Tävlingen pågår till och med den 16 september. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor
Videoartiklar

Obsidian 350D och Arc Mini R2

Formfaktorn Micro ATX står i fokus när Corsair och Fractal Design äntrar testlabbet på nytt. SweClockers tar en titt på de kompakta datorlådorna Obsidian 350D och Arc Mini R2.
Läs mer

NZXT H440

Plastpaneler och 5,25-tumsenheter är ett minne blott när NZXT stuvar om i den nya datorlådan H440. Nu tar modellen plats i SweClockers testlabb.<br />
Läs mer

SweClockers på Dreamhack Winter

Med siktet inställt på årets Dreamhack Winter packar redaktionen väskorna och styr stegen mot Jönköping. Häng med på bild- och filmkavalkad bland montrar och gamers!
Läs mer

Lian Li PC-D8000

Benämningen monsterchassi räcker inte till för att beskriva Lian Li PC-D8000, en riktig gigant till datorlåda med plats för bland annat 20 hårddiskar. I SweClockers testlabb bjuds på en snabb genomgång av finesserna.
Läs mer

Sök jobb