Allt fler fingertoppar dansar på mekaniska tangentbord. Från att ha varit reserverade för kräsna purister har de påkostade brytarna fått en renässans bland allt ifrån gamers till nyfikna entusiaster, vilket drivit på utvecklingen av nya modeller. Nu slår amerikanska Tesoro ett slag för det nya tangentbordet Colada i en tävling för SweClockers medlemmar.

  • Bildspel
  • Bild 1 av 3
  • Tesoro Colada
  • Tesoro Colada
  • Tesoro Colada
  • Bildspel
  • Bild 1 av 3

På prispallen står två Tesoro Colada med valfria brytare, det vill säga Cherry MX Red, Black, Blue och Brown. Det aluminiumbeklädda tangentbordet finns i utgåvorna Saint (silver) och Evil (svart), som delas ut till vinnaren i respektive tävlingsgren. Värde cirka 1 499 kronor inklusive moms.

Tävlingsinstruktioner

I vanlig ordning är det enkelt att vara med och tävla. Ta en bild på dig själv när du poserar som god eller ond och visa upp den i diskussionstråden till denna tävling. Det är tillåtet att inom rimliga gränser använda bildbehandlingsprogram för att förbättra bilden och givetvis gäller det att klämma till med riktigt fantasifull rekvisita och utstyrsel. Lycka till!

Följ Tesoro

Tävlingen pågår till och med den 22 september. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor
Videoartiklar

Silverstone Fortress FT04

Taiwainesiska Silverstone återvänder till en mer klassisk tower-design med sitt senaste Fortress-chassi FT04. Denna gång satsar företaget på hög luftgenomströmning samt låg ljudnivå.
Läs mer

NZXT H440

Plastpaneler och 5,25-tumsenheter är ett minne blott när NZXT stuvar om i den nya datorlådan H440. Nu tar modellen plats i SweClockers testlabb.<br />
Läs mer

USB-minnen med Superspeed

Det vankas semestertider och givetvis ska filerna hänga med på resan. SweClockers sätter tänderna i nio olika USB 3.0-minnen med 16 GB lagringsutrymme.
Läs mer

Antec Nineteen Hundred

Med siktet inställt på Corsairs och Cooler Masters jättar ansluter Antec till striden om mastodontchassin. Nineteen Hundred tar plats i SweClockers testlabb med löften om expansionsmöjligheter i världsklass.
Läs mer

SweClockers på Dreamhack Winter

Med siktet inställt på årets Dreamhack Winter packar redaktionen väskorna och styr stegen mot Jönköping. Häng med på bild- och filmkavalkad bland montrar och gamers!
Läs mer

Nya IT-jobb
Monster
Nya Teknikjobb
Sök jobb