Allt fler fingertoppar dansar på mekaniska tangentbord. Från att ha varit reserverade för kräsna purister har de påkostade brytarna fått en renässans bland allt ifrån gamers till nyfikna entusiaster, vilket drivit på utvecklingen av nya modeller. Nu slår amerikanska Tesoro ett slag för det nya tangentbordet Colada i en tävling för SweClockers medlemmar.

  • Bildspel
  • Bild 1 av 3
  • Tesoro Colada
  • Tesoro Colada
  • Tesoro Colada
  • Bildspel
  • Bild 1 av 3

På prispallen står två Tesoro Colada med valfria brytare, det vill säga Cherry MX Red, Black, Blue och Brown. Det aluminiumbeklädda tangentbordet finns i utgåvorna Saint (silver) och Evil (svart), som delas ut till vinnaren i respektive tävlingsgren. Värde cirka 1 499 kronor inklusive moms.

Tävlingsinstruktioner

I vanlig ordning är det enkelt att vara med och tävla. Ta en bild på dig själv när du poserar som god eller ond och visa upp den i diskussionstråden till denna tävling. Det är tillåtet att inom rimliga gränser använda bildbehandlingsprogram för att förbättra bilden och givetvis gäller det att klämma till med riktigt fantasifull rekvisita och utstyrsel. Lycka till!

Följ Tesoro

Tävlingen pågår till och med den 22 september. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor
Videoartiklar

Das Keyboard och Filco Majestouch

Tangentbord med mekaniska brytare fortsätter att skölja över marknaden. SweClockers tar en närmare titt på de omtalade modellerna Das Keyboard och Filco Majestouch 2.
Läs mer

Tv-belysning med Lightpack

Dynamisk bakgrundsbelsyning blir allt populärare och marknaden fylls snabbt av alternativ för såväl skärmar som tv-apparater. SweClockers tar en titt på Kickstarter-finansierade Lightpack.
Läs mer

Cooler Master Cosmos SE

De jättelika datorlådorna i den välkända serien Cosmos får sällskap av en mindre och betydligt mer prispressad variant. Nu hittar den senaste kreationen till SweClockers testlabb.
Läs mer

Mediaspelaren Little Black Box

Hösten står för dörren och det är dags att inhandla utrustning inför den stundande innesittarsäsongen. SweClockers provar på den omtalade mediaspelaren The Little Black Box.
Läs mer

Sök jobb