Från att ha varit en nisch bland de mest luttrade datorbyggarna har vattenkylning på senare år letat sig ut till den breda massan, då i form av slutna system som är både lätta att montera och underhållningsfria. Under hösten har Be Quiet gett sig in i leken med nya serien Silent Loop och firar med en tävling på SweClockers.

silentloop120.jpg

Be Quiet Silent Loop 120 mm

silentloop240_1.jpg

Be Quiet Silent Loop 240 mm

silentloop280_1.jpg

Be Quiet Silent Loop 280 mm

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1–3

Be Quiet Silent Loop 120 mm, 240 mm alt. 280 mm
T-Shirt från Be Quiet (M, L, XL eller XXL)

1 299–1 799 kronor

Be Quiet Silent Loop släpps i tre varianter, där det som skiljer är radiatorns storlek på 120, 240 respektive 280 millimeter. Gemensamt för samtliga är att radiator i koppar, pump med decoupled reverse-flow, två PWM-styrda fläktar ur serien Pure Wings 2 samt stöd för socklar från såväl Intel som AMD. Vinnarna i dagens tävling får välja ut en av de tre kylarna till sitt nästa bygge!

Tävlingsinstruktioner

Momentet för att vinna en Be Quiet Silent Loop 120, 240 eller 280 millimeter är att skapa en skrivbordsbakgrund efter instruktionerna nedan. Förutom en sluten vattenkylare kommer en av vinnarnas bidrag även att visas och tillgängliggöras för nedladdning på Be Quiets webbplats.

  • Börja med att ladda ned Zip-filen med logotyper för Be Quiet, Silent Loop och bilder på kylarna. I paketet finns även en exempelbild skapad av Be Quiet.

  • Använd valfritt bildbehandlingsprogram – det måste inte vara Photoshop!

  • Skrivbordsbakgrunden måste innehålla en eller alla tre Silent Loop-kylare. Ändringar i Be Quiets logotyp eller produkterna är inte tillåtna.

  • Upplösningen på bakgrunden måste vara 1 920 x 1 200 pixlar! Ladda upp bilden på exempelvis Imgur.com och visa din skapelse i diskussionstråden till denna tävling.

  • Luta dig tillbaka och invänta juryns beslut. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 31 oktober. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemsskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra synpunkter.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

  • SweClockers medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

  • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till SweClockers.

  • SweClockers kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på SweClockers.com inom cirka en månad efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i tävlingsarkivet. Förseningar kan förekomma..

  • Utses vinnare av en jury består gruppen av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers svarar inte på frågor om skatteregler.

Visa mer