Sida 1 av 212

Avslutade tävlingar

Moderkortstillverkaren Gigabyte rundar av och avslutar den senaste tävlingen genom att utse vinnare. Tre medlemmar kan se fram emot varsitt moderkort i brevlådan.
Efter en tuff kamp om pallplatserna är det dags att utse vinnarna. Tre medlemmar belönas med varsitt uppgraderingspaket från Be Quiet.
Sommar och semester orsakar en smärre försening, men nu är det äntligen dags att utse vinnarna. Fem medlemmar kammar hem påkostade priser från Inet.
Tre högaktuella moderkort väntar på prispallen när Gigabyte drar igång en ny tävling för alla medlemmar. Svara på ett par enkla frågor för att ta chansen att vinna.
Tre påkostade prispaket ska få nya ägare när Be Quiet drar igång en ny tävling för alla medlemmar, givetvis med både nätaggregat och kylningsattiraljer i potten.
Inför mors dag passade MSI på att uppmärksamma alla kära mödrar genom att dra igång en ny tävling för SweClockers medlemmar. Nu är det dags att utse vinnarna.
Maskoten Dr Inet ska spela fotboll och behöver rätt utrustning för att vinna. En 4K-upplöst tv och mer därtill står på prispallen när Inet och AMD drar igång en ny tävling för alla medlemmar.
Lagom till semestern belönas tre talangfulla medlemmar med SSD-enheter och DDR3-minnen när Team Group utser vinnare i den senaste tävlingen.
Inför mors dag passar MSI på att uppmärksamma alla kära mödrar genom att dra igång en ny tävling för SweClockers medlemmar, där passande nog moderkort står i centrum.
Ett gäng högpresterande hybridhårddiskar står redo när juryn utser fyra vinnare i den senaste tävlingen. I vanlig ordning råder det ingen brist på talangfulla bidrag.
Sida 1 av 212
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Hårdvara
Mjukvara
Övrigt
Videoartiklar

Nvidia Tegra K1 med tesselering

Nvidias stora lansering för årets upplaga av CES är den mobila plattformen Tegra K1. Under mässan passar företaget på att demonstrera nykomlingens kapacitet.
Läs mer

Silverstone Raven RV05

Den femte inkarnationen av datorlådan Silverstone Raven tar plats i SweClockers testlabb, med finesser som en vriden moderkortsplåt och många möjligheter till ökat luftflöde.
Läs mer

Sök jobb