Sida 1 av 212

Avslutade tävlingar

Global uppvärmning, korvgrillning och missnöjda datatroll är bara några av alla anledningar till att uppgradera processorkylaren, åtminstone om man får tro SweClockers medlemmar.
Rättighetsproblem tvingar SweClockers att avbryta Gigabytes senaste tävling. Den taiwanesiska komponenttillverkaren har inte tillstånd till att använda varumärket Titanfall.
Den som är på jakt efter ett nytt grafikkort får ett ypperligt tillfälle att kamma hem en gratis uppgradering när Gigabyte drar igång en ny tävling för alla medlemmar.
Hela 13 medlemmar belönas med priser när Komplett utser vinnarna i den senaste tävlingen, där förstapristageren kan se fram emot inget mindre än en valfri Komplett PC.
Det är dags att utse vinnare i Gigabytes tävling för SweClockers medlemmar, där det bästa bidraget belönas med en Battlefield-doftande uppgradering.
Det är dags för en ny tävling och denna gång ställer Be Quiet upp med tre påkostade vinstpaket, bland annat med den jättelika processorkylaren Dark Rock Pro 3.
En spännande formulering var allt som krävdes när CDON och Fractal Design drog igång en påkostad tävling för SweClockers medlemmar. Nu är det dags att presentera vinnaren.
Nordens största PC-producent efterlyser nya skrivbordsbakgrunder och uppdraget hamnar än en gång hos medlemmarna. Som extra motivation erbjuds priser utöver det vanliga.
En fullfjädrad speldator med komponenter av senaste snitt väntar i potten när Fractal Design och CDON drar igång en ny tävling för alla medlemmar.
Först ut i det nya året med en tävling för SweClockers medlemmar är Gigabyte, som laddar prispotten med både grafikkort och gamingtillbehör.
Sida 1 av 212
Videoartiklar

Corsair visar Cherry MX RGB

Amerikanska Corsair är först ut att demonstrera ett tangentbord med de nya mekaniska brytarna Cherry MX RGB, vars bakgrundsbelysning kan justeras i 16,8 miljoner olika färger.
Läs mer

Oculus Rift "Crystal Cove"

Virtuell verklighet fortsätter att vara på tapeten, och i framkant ligger utan tvekan Oculus Rift. SweClockers provkör senaste prototypen under CES-mässan i Las Vegas.
Läs mer

Lian Li PC-D8000

Benämningen monsterchassi räcker inte till för att beskriva Lian Li PC-D8000, en riktig gigant till datorlåda med plats för bland annat 20 hårddiskar. I SweClockers testlabb bjuds på en snabb genomgång av finesserna.
Läs mer

Macintosh fyller 30 år

För trettio år sedan lanserade Apple den första Macintosh. Detta firas med en video där några av användarna berättar om upplevelserna med Apples revolutionerande datorsystem.
Läs mer

Das Keyboard och Filco Majestouch

Tangentbord med mekaniska brytare fortsätter att skölja över marknaden. SweClockers tar en närmare titt på de omtalade modellerna Das Keyboard och Filco Majestouch 2.
Läs mer

Sök jobb