Sida 1 av 212

Avslutade tävlingar

Inför mors dag passade MSI på att uppmärksamma alla kära mödrar genom att dra igång en ny tävling för SweClockers medlemmar. Nu är det dags att utse vinnarna.
Lagom till semestern belönas tre talangfulla medlemmar med SSD-enheter och DDR3-minnen när Team Group utser vinnare i den senaste tävlingen.
Inför mors dag passar MSI på att uppmärksamma alla kära mödrar genom att dra igång en ny tävling för SweClockers medlemmar, där passande nog moderkort står i centrum.
Ett gäng högpresterande hybridhårddiskar står redo när juryn utser fyra vinnare i den senaste tävlingen. I vanlig ordning råder det ingen brist på talangfulla bidrag.
Den som kan tänka sig en gratis uppgradering kan ta chansen att vinna rymlig SSD-lagring och snabba DDR3-minnen i en speldoftande tävling med Team Group.
Tre nördiga äggmålare kan se fram emot varsitt grafikkort när Webhallen och Powercolor utser vinnare i den stora påsktävlingen. Dessutom belönas ytterligare en medlem med tröstpris.
Den som är en fena på att måla nördiga ägg har möjlighet att vinna kraftfulla grafikkort ur Radeon R9-serien i en ny tävling med Powercolor och Webhallen.
Det blir lagring i stora lass när Inet och Seagate drar igång en ny tävling med fyra högpresterande hybridhårddiskar i potten.
Global uppvärmning, korvgrillning och missnöjda datatroll är bara några av alla anledningar till att uppgradera processorkylaren, åtminstone om man får tro SweClockers medlemmar.
Rättighetsproblem tvingar SweClockers att avbryta Gigabytes senaste tävling. Den taiwanesiska komponenttillverkaren har inte tillstånd till att använda varumärket Titanfall.
Sida 1 av 212
Sök jobb