Sida 1 av 41234

Avslutade tävlingar

Ett gäng kreativa medlemmar belönas med chassin, nätaggregat, fläktar och processorkylare när Silverstone utser vinnare i de senaste tävlingen.
Inte mindre än fem medlemmar kan se fram emot varsin julklapp på temat hemautomation när M.nu utser vinnare i den senaste tävlingen.
Ett rejäl laddning gamingprylar är på väg till den medlem som lyckades allra bäst i uppdraget att göra Gigabytes hörlurar Force H3X ännu mer gaming.
Högeffektiva nätaggregat är bara förnamnet när Seasonic utser tre tävlingsvinnare, som tack vare goda insatser nu belönas med varsin Platinum-klassad nätdel.
Bland mängder av talangfulla bidrag valde juryn ut tio finalister, men det är SweClockers medlemmar som fäller avgörandet.
Ett finurligt pussel stod i centrum när CDON.com drog igång en både snabb och klurig tävling för SweClockers alla medlemmar.
Många ser fram emot shoppingdagen Black Friday och så även CDON.com, som nu drar igång en ny tävling för alla medlemmar. Den som först löser gåtan kammar hem ett välfyllt presentkort.
Ett fullspäckat tillbehörspaket står på spel när Gigabyte drar igång en ny tävling för SweClockers medlemmar med målet att samla in smakråd till framtida gamingprodukter.
Värm glöggen och ta fram pepparkakorna, för nu är det dags att pynta loggan. Inget mindre än tre Asus Geforce GTX 970 Strix väntar under granen.
Smarta hem fyllda med sensorer och enkortsdatorer är temat när webbutiken M.nu drar igång en ny tävling för alla medlemmar, där potten består av inte mindre än fem vinstpaket.
Sida 1 av 41234
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Hårdvara
Mjukvara
Övrigt
Sök jobb