Sida 1 av 3123

Avslutade tävlingar

Efter många och långa överläggningar belönar Seagate inte bara en utan tre medlemmar för sina fantastiska insatser i den stora cosplay-tävlingen.
Moderkortstillverkaren Gigabyte rundar av och avslutar den senaste tävlingen genom att utse vinnare. Tre medlemmar kan se fram emot varsitt moderkort i brevlådan.
Den som är en mästare på att bygga datorer får ett ypperligt tillfälle att visa upp sina färdigheter när Intel drar igång en ny tävling med priser utöver det vanliga. Var med och tävla!
Inget mindre än en komplett speldator står på prispallen när Seagate drar igång en fullspäckad maskeradtävling på temat Solid State Hybrid Drive (!).
Efter en tuff kamp om pallplatserna är det dags att utse vinnarna. Tre medlemmar belönas med varsitt uppgraderingspaket från Be Quiet.
Sommar och semester orsakar en smärre försening, men nu är det äntligen dags att utse vinnarna. Fem medlemmar kammar hem påkostade priser från Inet.
Tre högaktuella moderkort väntar på prispallen när Gigabyte drar igång en ny tävling för alla medlemmar. Svara på ett par enkla frågor för att ta chansen att vinna.
Tre påkostade prispaket ska få nya ägare när Be Quiet drar igång en ny tävling för alla medlemmar, givetvis med både nätaggregat och kylningsattiraljer i potten.
Inför mors dag passade MSI på att uppmärksamma alla kära mödrar genom att dra igång en ny tävling för SweClockers medlemmar. Nu är det dags att utse vinnarna.
Maskoten Dr Inet ska spela fotboll och behöver rätt utrustning för att vinna. En 4K-upplöst tv och mer därtill står på prispallen när Inet och AMD drar igång en ny tävling för alla medlemmar.
Sida 1 av 3123
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Hårdvara
Mjukvara
Övrigt
Videoartiklar

SweClockers provkör Oculus Rift DK2

Virtuell verklighet är i ropet och främst i ledet står Oculus med den andra utvecklingsversionen av glasögonen Rift. Emil och Jonas delar med sig av erfarenheterna från första veckans testande.
Läs mer

Corsair visar Cherry MX RGB

Amerikanska Corsair är först ut att demonstrera ett tangentbord med de nya mekaniska brytarna Cherry MX RGB, vars bakgrundsbelysning kan justeras i 16,8 miljoner olika färger.
Läs mer

Sök jobb