Sida 1 av 3123

Avslutade tävlingar

Gaminglurar, möss och signerade musmattor är på väg till tre vinnare i Mionix senaste tävling, där SweClockers medlemmar ritade omslagsbilder till Facebook.
Det regnar tävlingsvinster över SweClockers medlemmar. Näst på tur står inget mindre än ett Geforce GTX 980 G1 Gaming från komponentjätten Gigabyte.
SweClockers medlemmar fotade möss när gamingföretaget Func efterlyste en ny laddning ordvitsar till kontoret i Göteborg. Nu är det dags att presentera vinnarna.
Tysta och guldcertifierade nätaggregat är på väg till tre medlemmar och en bonusvinnare när Be Quiet utser de bästa bidragen i den senaste tävlingen på SweClockers.
Inget mindre än ett fullutrustat Geforce GTX 980 G1 Gaming står på spel när den välkända komponenttillverkaren Gigabyte drar igång en ny tävling för SweClockers medlemmar.
Prispallen fylls av gamingprylar när svenska Mionix efterlyser en ny omslagsbild till Facebook och ber medlemmarna om hjälp med designen. Det med andra ord dags att tävla.
De svenska gamingspecialisterna på Func efterlyser klassisk Göteborgshumor i en ny tävling för medlemmarna, där tre fullspäckade gamingpaket väntar på prispallen.
Efter många och långa överläggningar belönar Seagate inte bara en utan tre medlemmar för sina fantastiska insatser i den stora cosplay-tävlingen.
Tyska Be Quiet firar in lanseringen av en ny serie nätaggregat med en tävling för SweClockers alla medlemmar, i vanlig ordning med gott om priser i potten.
Moderkortstillverkaren Gigabyte rundar av och avslutar den senaste tävlingen genom att utse vinnare. Tre medlemmar kan se fram emot varsitt moderkort i brevlådan.
Sida 1 av 3123
Sök jobb