Sida 1 av 3123

Avslutade tävlingar

Tysta och guldcertifierade nätaggregat är på väg till tre medlemmar och en bonusvinnare när Be Quiet utser de bästa bidragen i den senaste tävlingen på SweClockers.
Efter många och långa överläggningar belönar Seagate inte bara en utan tre medlemmar för sina fantastiska insatser i den stora cosplay-tävlingen.
Tyska Be Quiet firar in lanseringen av en ny serie nätaggregat med en tävling för SweClockers alla medlemmar, i vanlig ordning med gott om priser i potten.
Moderkortstillverkaren Gigabyte rundar av och avslutar den senaste tävlingen genom att utse vinnare. Tre medlemmar kan se fram emot varsitt moderkort i brevlådan.
Den som är en mästare på att bygga datorer får ett ypperligt tillfälle att visa upp sina färdigheter när Intel drar igång en ny tävling med priser utöver det vanliga. Var med och tävla!
Inget mindre än en komplett speldator står på prispallen när Seagate drar igång en fullspäckad maskeradtävling på temat Solid State Hybrid Drive (!).
Efter en tuff kamp om pallplatserna är det dags att utse vinnarna. Tre medlemmar belönas med varsitt uppgraderingspaket från Be Quiet.
Sommar och semester orsakar en smärre försening, men nu är det äntligen dags att utse vinnarna. Fem medlemmar kammar hem påkostade priser från Inet.
Tre högaktuella moderkort väntar på prispallen när Gigabyte drar igång en ny tävling för alla medlemmar. Svara på ett par enkla frågor för att ta chansen att vinna.
Tre påkostade prispaket ska få nya ägare när Be Quiet drar igång en ny tävling för alla medlemmar, givetvis med både nätaggregat och kylningsattiraljer i potten.
Sida 1 av 3123
Sök jobb