Sida 1 av 41234

Avslutade tävlingar

En rejäl laddning gamingprylar är på väg till medlemmarna som lyckades allra bäst i Ozones knappuppfinnartävling.
Ett lass uppgraderingar är på väg till tre duktiga medlemmar, som alla lyckades övertyga juryn med imponerande hemmasnickrade modeller av Asus moderkort.
Det blir utdelning av tre funktionsrika moderkort med trendriktigt färgtema när MSI korar vinnarna i den senaste tävlingen för SweClockers medlemmar.
Tre moderkort pryder prispallen när Asus drar igång en ny tävling för alla medlemmar. Allt som krävs för att vara med är en gnutta kreativitet och uppfinningsrikedom.
Det blir tillbehör i stora lass när Ozone och Rotakorn Gaming drar igång en ny tävling för SweClockers medlemmar, däribland med gamingklassade tangentbord, möss och lurar.
Prispallen fylls av svart-vita moderkort när MSI efterlyser temariktiga bakgrundsbilder i en ny tävling för SweClockers medlemmar.
Många bistod med uppfinningsrika chassidesigner, men det finns bara plats för tre vinnare. Nu är det dags att avslöja resultatet i Be Quiets tävling för SweClockers medlemmar.
Ett gäng kreativa medlemmar belönas med chassin, nätaggregat, fläktar och processorkylare när Silverstone utser vinnare i de senaste tävlingen.
Inte mindre än fem medlemmar kan se fram emot varsin julklapp på temat hemautomation när M.nu utser vinnare i den senaste tävlingen.
Ett rejäl laddning gamingprylar är på väg till den medlem som lyckades allra bäst i uppdraget att göra Gigabytes hörlurar Force H3X ännu mer gaming.
Sida 1 av 41234
Sök jobb