Sida 1 av 212

Avslutade tävlingar

Efter en tuff kamp om pallplatserna är det dags att utse vinnarna. Tre medlemmar belönas med varsitt uppgraderingspaket från Be Quiet.
Sommar och semester orsakar en smärre försening, men nu är det äntligen dags att utse vinnarna. Fem medlemmar kammar hem påkostade priser från Inet.
Tre påkostade prispaket ska få nya ägare när Be Quiet drar igång en ny tävling för alla medlemmar, givetvis med både nätaggregat och kylningsattiraljer i potten.
Inför mors dag passade MSI på att uppmärksamma alla kära mödrar genom att dra igång en ny tävling för SweClockers medlemmar. Nu är det dags att utse vinnarna.
Maskoten Dr Inet ska spela fotboll och behöver rätt utrustning för att vinna. En 4K-upplöst tv och mer därtill står på prispallen när Inet och AMD drar igång en ny tävling för alla medlemmar.
Lagom till semestern belönas tre talangfulla medlemmar med SSD-enheter och DDR3-minnen när Team Group utser vinnare i den senaste tävlingen.
Inför mors dag passar MSI på att uppmärksamma alla kära mödrar genom att dra igång en ny tävling för SweClockers medlemmar, där passande nog moderkort står i centrum.
Ett gäng högpresterande hybridhårddiskar står redo när juryn utser fyra vinnare i den senaste tävlingen. I vanlig ordning råder det ingen brist på talangfulla bidrag.
Den som kan tänka sig en gratis uppgradering kan ta chansen att vinna rymlig SSD-lagring och snabba DDR3-minnen i en speldoftande tävling med Team Group.
Tre nördiga äggmålare kan se fram emot varsitt grafikkort när Webhallen och Powercolor utser vinnare i den stora påsktävlingen. Dessutom belönas ytterligare en medlem med tröstpris.
Sida 1 av 212
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Hårdvara
Mjukvara
Övrigt
Sök jobb