Sida 1 av 3123

Avslutade tävlingar

SweClockers medlemmar fotade möss när gamingföretaget Func efterlyste en ny laddning ordvitsar till kontoret i Göteborg. Nu är det dags att presentera vinnarna.
Tysta och guldcertifierade nätaggregat är på väg till tre medlemmar och en bonusvinnare när Be Quiet utser de bästa bidragen i den senaste tävlingen på SweClockers.
De svenska gamingspecialisterna på Func efterlyser klassisk Göteborgshumor i en ny tävling för medlemmarna, där tre fullspäckade gamingpaket väntar på prispallen.
Efter många och långa överläggningar belönar Seagate inte bara en utan tre medlemmar för sina fantastiska insatser i den stora cosplay-tävlingen.
Tyska Be Quiet firar in lanseringen av en ny serie nätaggregat med en tävling för SweClockers alla medlemmar, i vanlig ordning med gott om priser i potten.
Moderkortstillverkaren Gigabyte rundar av och avslutar den senaste tävlingen genom att utse vinnare. Tre medlemmar kan se fram emot varsitt moderkort i brevlådan.
Den som är en mästare på att bygga datorer får ett ypperligt tillfälle att visa upp sina färdigheter när Intel drar igång en ny tävling med priser utöver det vanliga. Var med och tävla!
Inget mindre än en komplett speldator står på prispallen när Seagate drar igång en fullspäckad maskeradtävling på temat Solid State Hybrid Drive (!).
Efter en tuff kamp om pallplatserna är det dags att utse vinnarna. Tre medlemmar belönas med varsitt uppgraderingspaket från Be Quiet.
Sommar och semester orsakar en smärre försening, men nu är det äntligen dags att utse vinnarna. Fem medlemmar kammar hem påkostade priser från Inet.
Sida 1 av 3123
Videoartiklar

Nvidia Tegra K1 med tesselering

Nvidias stora lansering för årets upplaga av CES är den mobila plattformen Tegra K1. Under mässan passar företaget på att demonstrera nykomlingens kapacitet.
Läs mer

IT-Sverige gör ALS Ice Bucket Challenge

Utmaningen att hälla iskallt vatten över huvudet drar in donationer till ALS-forskningen. Även svenska företag i IT- och hemelektronikbranscherna ställer upp i insamlingen.
Läs mer

Lian Li PC-A51

Med yttre mått som ett minitower och plats för fullstora ATX-moderkort tar Lian Lis färska aluminiumchassi PC-A51 plats i SweClockers testlabb.
Läs mer

Sök jobb