Sida 1 av 212

Avslutade tävlingar

Global uppvärmning, korvgrillning och missnöjda datatroll är bara några av alla anledningar till att uppgradera processorkylaren, åtminstone om man får tro SweClockers medlemmar.
Rättighetsproblem tvingar SweClockers att avbryta Gigabytes senaste tävling. Den taiwanesiska komponenttillverkaren har inte tillstånd till att använda varumärket Titanfall.
Den som är på jakt efter ett nytt grafikkort får ett ypperligt tillfälle att kamma hem en gratis uppgradering när Gigabyte drar igång en ny tävling för alla medlemmar.
Hela 13 medlemmar belönas med priser när Komplett utser vinnarna i den senaste tävlingen, där förstapristageren kan se fram emot inget mindre än en valfri Komplett PC.
Det är dags att utse vinnare i Gigabytes tävling för SweClockers medlemmar, där det bästa bidraget belönas med en Battlefield-doftande uppgradering.
Det är dags för en ny tävling och denna gång ställer Be Quiet upp med tre påkostade vinstpaket, bland annat med den jättelika processorkylaren Dark Rock Pro 3.
En spännande formulering var allt som krävdes när CDON och Fractal Design drog igång en påkostad tävling för SweClockers medlemmar. Nu är det dags att presentera vinnaren.
Nordens största PC-producent efterlyser nya skrivbordsbakgrunder och uppdraget hamnar än en gång hos medlemmarna. Som extra motivation erbjuds priser utöver det vanliga.
En fullfjädrad speldator med komponenter av senaste snitt väntar i potten när Fractal Design och CDON drar igång en ny tävling för alla medlemmar.
Först ut i det nya året med en tävling för SweClockers medlemmar är Gigabyte, som laddar prispotten med både grafikkort och gamingtillbehör.
Sida 1 av 212
Videoartiklar

Tv-belysning med Lightpack

Dynamisk bakgrundsbelsyning blir allt populärare och marknaden fylls snabbt av alternativ för såväl skärmar som tv-apparater. SweClockers tar en titt på Kickstarter-finansierade Lightpack.
Läs mer

USB-minnen med Superspeed

Det vankas semestertider och givetvis ska filerna hänga med på resan. SweClockers sätter tänderna i nio olika USB 3.0-minnen med 16 GB lagringsutrymme.
Läs mer

Cooler Master Cosmos SE

De jättelika datorlådorna i den välkända serien Cosmos får sällskap av en mindre och betydligt mer prispressad variant. Nu hittar den senaste kreationen till SweClockers testlabb.
Läs mer

Das Keyboard och Filco Majestouch

Tangentbord med mekaniska brytare fortsätter att skölja över marknaden. SweClockers tar en närmare titt på de omtalade modellerna Das Keyboard och Filco Majestouch 2.
Läs mer

NZXT H440

Plastpaneler och 5,25-tumsenheter är ett minne blott när NZXT stuvar om i den nya datorlådan H440. Nu tar modellen plats i SweClockers testlabb.<br />
Läs mer

Mediaspelaren Little Black Box

Hösten står för dörren och det är dags att inhandla utrustning inför den stundande innesittarsäsongen. SweClockers provar på den omtalade mediaspelaren The Little Black Box.
Läs mer

Sök jobb