Insidan

Insidan är garanterat mycket bekant för många. Det är en funktionell design som Antec och många andra chassitillverkare har använt, och
använder sig av. Passformen för luckan och handtagen på sidodörren var bra, inga problem att varken öppna eller stänga den.

Lufttunneln som befinner sig på insidan av den högra sidodörren, sett framifrån är även reglerbar. Man kan på ett enkelt sätt göra den längre genom att lossa en skruv. Det går även att montera dit en 92 mm-fläkt.

120 mm-fläkten som sitter bak i chassit, den här fungerar som utblås. På fläkten sitter det även en liten kontroll, som gör att du kan ändra fläktens hastighet i tre olika lägen. Fläkten ansluts via en 4-pinskontakt.

Den nedre hårddiskkassetten rymmer tre hårddiskar. Den övre är till för två externa 3.5"-enheter och en hårddisk. Som vi skrev tidigare, så finns det möjlighet att på ett enkelt sätt montera en 80 mm-fläkt framför hårddiskarna i den nedre kassetten.

Nedanför den undre hårddiskkassetten finns ytterliggare en fläktplats. Även denna är avsedd för en 80 mm-fläkt.

Kablarna som går från frontpanelen, reset- och powerknapp, "speaker" samt hårddisk- och powerled.

Specifikationerna för det medföljande nätaggregatet är inte illa. Som synes ovan så är den försedd med dubbla +12V-linor vilket medför stabilare och jämnare spänningar. Även +5V och +3,3V kan leverera tillräckligt med ström för de flesta datorsystemen.

För att undvika onödiga elkablar från nätaggregatet har Antec gjort så att man själv kan välja vilka kablar man vill använda. Ovanstående lösningen finner man på flera nätaggregat även från andra tillverkare. Antecs mer exklusiva nätaggregat NeoPower 480 har samma lösning, dock är kontakterna inte densamma.

Nätaggregatskontakten är kompatibel både med moderkort som har 24-
och 20-pinsanslutning.

Så här ser det ut när man tagit loss datorlådans frontpanel.