Utseende

På denna sida synar vi nätaggregatet närmre.

Odin GT 800 watt är svart till färgen och domineras av den stora 140-millimetersfläkten. Aggregatet är delvis modulärt men har atx- samt pcie-strömkontakter och eps12v-kontakter integrerat. Aggregatet känns tungt i handen och det ser riktigt robust ut.

På denna bild skymtar man mer hur innanmätet ser ut.

På sidan som syns om man tar bort chasssidan har nätaggregatet en mängd hål som är kopplade till en stor kylfläns av eloxerad aluminium så att den ser ut som en stor kopparfläns.

Baksidan ser ut som många andra nätaggregat. På/av-knappen lyser i mörkret vilket kan ha sina praktiska fördelar.

På dessa bilder ser man att nätaggregatet innehåller en hel del kylflänsar.

Här ser man de modulära kablarna. Det finns plats för två stycken pcie-strömkontakter, fyra stycken platser för temperatursensorer samt en fläktkontakt så att man kan låta nätaggregatet styra hastigheten. Vi har även fyra portar för dels molex-strömkablar och dels serialata-strömkontakter.

Här syns nätaggregatet startat på natten. De fyra lysdioderna som sitter bakom fläkten är riktigt starka och tittar man direkt i dem försämras synen i ett par sekunder. De är dock riktade och lyser endast med 5-10 graders bredd.

Sist men inte minst ser vi ena sidan med specifikationerna, vilket vi redan presenterat. En Rohs-logga finns också här för att visa att aggregatet stödjer EU:s riktlinjer för elektroniskt avfall.