Popcorn Hour - Media Server Portal och NMT-applikationer

MSP (Media Service Portal) ger dig tillgång till en hög med Internetbaserade tjänster inklusive Youtube, diverse RSS-feeds och till och med egenvalda webbsidor.

Du kan även lägga till egna länkar till tjänster här. På Prisjakts forum finns det exempel på folk som använt detta för att komma åt en VLC-ström.

En tjänst kan lika gärna var en länk till en webbsida men som ni ser klarar den inbyggda webbläsaren inte ens av att rendera Sweclockers.com rätt.

Under Media Service Portal hittar du en hel del roliga länkar, t ex till webbradiokanaler och Youtube. Det är stor variation på kvalitén och flera vänder sig enbart till den Amerikanska publiken. Det är dock möjligt för vem som helst att skapa en MSP-plugin och, ifall den är bra nog, få den publicerad så det är bara att sätta igång. Vem skapar den första Sweclockers kanalen på MSP?

För de som hämtar ner filer via bittorrents finns det en bittorrent-klient inbyggd i spelaren. Den är relativt enkel och låter dig starta upp nerladdningar genom att surfa till en torrent-fil på någon av de tillgängliga diskarna. Du kan starta, pausa och ta bort torrents och så länge de ligger kvar seedas de ut.