Cyber Snipa Pro Gamer Mouse Matt

Musmatta nummer två i detta test är gjord i en vanligare materialkombination; tyg och gummi. Pro Gamer Mouse Matt levereras ihoprullad i ett plaströr, och när musmattan tagits ur röret är det tomt.

Motivet på den här musmattan är också spelinspirerat med ett sikte och en arméliknande figur i bakgrunden. Det mest anmärkningsvärda är storleken på musmattan, hela 380 x 295 x 4 millimeter vilket gör den till testets klart största musmatta till ytan.

Strukturen på framsidan påminner mycket om vilken tygmusmatta som helst. Något annorlunda är enligt uppgift att tyget som används ska hålla sig fritt från skador i tyget längre än billigare produkter, och inte heller suga åt sig lika mycket damm.

Baksidan av musmattan är gjord i ett gummiliknande material med små urgröpningar för att säkerställa att musmattan ligger still på bordet. Även den här sidan påminner mycket om många standardmusmattor med en gummibas och tygbit ovanpå.

Ett problem med förpackningen till Pro Gamer Mouse Matt är att produkten ligger ihoprullad en längre tid. Detta leder till att musmattan har en tendens att vilja rulla ihop sig även när den placerats på skrivbordet. Turligt nog har Cyber Snipa gjort sin hemläxa och rullat ihop musmattan åt rätt håll så att musmattan trycks ner i bordet, och inte upp i luften som när den vänds upp och ner.

Efter ungefär två veckors tid på skrivbordet har musmattan blivit något plattare, men den har fortfarande inte blivit helt platt.