Specifikation och förpackning

Egenskap

Värde

Typ

Box

Formfaktor

ATX

Dimensioner (B×H×D)

376×330×419 mm

Vikt

7,02 kg

Material

0,8 mm stålplåt, plast

5,25”-platser

2 st.

3,5”-platser

2 st. interna, (4 st. externa)

Fläktplatser

1 st. 250 mm, 1 st. 92 mm

Inkluderade fläktar

1 st. 250 mm, 1 st. 92 mm

Platser för expansionskort

7 st.

Anslutningar

2 st. USB 2.0, Firewire, E-SATA, ljud in och ut

Nätaggregat

Ej inkluderat

Pris i handeln

Cirka 1 700 kr

Vad för slags chassityp som Skeleton egentligen räknas till är nog upp till var och en. Antec själva benämner typen som "Box", men bara sett till utrymme så klassar chassit in som ett miditower. Likt många andra chassin från Antec är Skeleton byggt kring en stomme av stålplåt. Vikten ligger på stadiga 7 kg. Förutom den direkt uppenbara 250-millimetersfläkten är chassit även utrustat med en mindre 92-millimetersfläkt.

Chassit levereras i en pappkartong med ett ganska avskalat yttre utan mycket beskrivande text.

När vi öppnar upp kartongen ser vi att chassit ligger väl förpackat med ett skumgummiliknande material. Chassit är även inneslutet i en plastpåse.

Tillbehören befinner sig vid leverans i en pappkartong inuti chassit. Överst i bild ser vi fyra fästramar som används för att montera hårddiskar utanpå chassit. Vi får också med två buntband, en påse med skruvar och moderkortsdistanser samt en 92-millimetersfläkt. Manualen är väldigt kortfattad men Antec är noga med att förtydliga att en mer utförlig manual finns för nedladdning från företagets hemsida. Antec sparar pengar och skogen får behålla några träd.