Sida 1 av 6123456
Det vankas semestertider och givetvis ska filerna hänga med på resan. SweClockers sätter tänderna i nio olika USB 3.0-minnen med 16 GB lagringsutrymme.
SweClockers testar några av höstens hetaste SSD-enheter i storleksklassen kring 256 GB. Tio modeller från sex välkända tillverkare bekänner färg i testlabbet.
Det blir mer SSD när SweClockers byter fokus till modeller på 256 GB och mer. Nylanserade OCZ Vertex 4 ställs mot Intel 520, Samsung 830 och Corsair Performance Pro.
En rejäl SSD är ett måste i alla prestandaorienterade datorsystem. SweClockers inleder årets tester av SSD-enheter med modeller i den populära storleksklassen 120 GB.
Nya OCZ Revodrive 3 X2 spinner vidare på samma koncept som föregångarna och lovar extrem prestanda med anslutning direkt till PCI Express. I SweClockers testlabb noteras överföringshastigheter i gigabyte per sekund.
2011-08-09

SSD sommaren 2011

236
Sommar och sol hindrar inte SweClockers testare från att sätta tänderna i den senaste generationens SSD-enheter. I sommarens stora recension sätts högintressanta modeller från Intel, Corsair, Crucial, Kingston och OCZ på prov.
Nätverkslagring är på tapeten och SweClockers tittar närmare på en modell från LG som kryddar funktionerna med inbyggd Blu-ray-brännare.
2010-11-26

OCZ Revodrive X2

47
Amerikanska OCZ fortsätter att satsa på PCI Express-baserad lagring för vanliga dödliga. SweClockers tar en titt på företagets andra version av omtalade Revodrive.
2010-09-28

Seagate Momentus XT

60
Seagate satsar på att kombinera mekanisk lagring med SSD i Momentus XT. SweClockers kontrollerar hur den nya 2,5"-hårddisken står sig bland solid state-monster och traditionell magnetisk lagring.
2010-09-15

OCZ Revodrive

72
Den som läser SweClockers är inte främmande för snabba SSD-enheter. OCZ:s senaste lagringskort är dock någonting i hästväg. Häng med med på en resa i den yttersta prestandatoppen.
Sida 1 av 6123456
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Hårdvara
Mjukvara
Övrigt
Videoartiklar

Corsair visar Cherry MX RGB

Amerikanska Corsair är först ut att demonstrera ett tangentbord med de nya mekaniska brytarna Cherry MX RGB, vars bakgrundsbelysning kan justeras i 16,8 miljoner olika färger.
Läs mer

Lian Li PC-A51

Med yttre mått som ett minitower och plats för fullstora ATX-moderkort tar Lian Lis färska aluminiumchassi PC-A51 plats i SweClockers testlabb.
Läs mer

SweClockers provkör Oculus Rift DK2

Virtuell verklighet är i ropet och främst i ledet står Oculus med den andra utvecklingsversionen av glasögonen Rift. Emil och Jonas delar med sig av erfarenheterna från första veckans testande.
Läs mer

Sök jobb