Kringutrustning

35

Modmic Wireless – suverän trådlös mikrofon till favoritlurarna

Antlion klipper sladden av sin populära påbyggnadsmikrofon och släpper en trådlös version kort och gott döpt till Modmic Wireless, vilken ska erbjuda både bra ljud och lång batteritid.

48

Testpilot: 1More H1707 – Hifi-lurar till överkomligt pris

Uppstickaren 1More utmanar marknaden och siktar högt med hörlurarna H1707, som sticker ut genom tre säregna högtalarelement. Testpiloten Daniel "Dinoman" Ördén sätter paret på prov!

28

NZXT Hue 2 Ambient Lighting Kit – RGB-belysning för bildskärmar

NZXT tar RGB-belysningen bortom datorchassits gränser med Hue 2 Ambient Lighting Kit, som istället monteras på bildskärmens baksida. SweClockers tar fram solglasögonen och testar!

30

Xtrfy H2 – Gamingheadset med premiumkänsla under tusenlappen

Svenska Xtrfy fokuserar på bra spelljud och avskalad design med sitt gamingheadset H2. Jezper Söderlund synar nykomlingen i sömmarna för att se om den lever upp till förväntningarna.

33

Testpilot: Asus ROG Delta – hörlurar med fokus på ljudkvalitet

Med ROG Delta lovar Asus en högkvalitativ DAC och extra bra ljudegenskaper för spelhörlurar. Testpiloten Björn Endre har lyssnat för att se om de presterar lika bra som de lovar.

49

Testpilot: Noblechairs Hero Real Leather – gamingstol med klädsel i äkta läder

Testpilot Björn "Deriveh" Höjing sjunker ned i stolen Hero Real Leather Black från Noblechairs, för att se vad lädersätet går för.

56

Testpilot: Plantronics RIG 800HD – trådlöst headset med Dolby Atmos

Trådlöst spelheadset med många intressanta funktioner samt medföljande kod för Dolby Atmos. Testpiloten Dinoman gör en djupdykning i vad Plantronics har att erbjuda med nya RIG 800HD.

26

Testpilot: Plantronics RIG 500 Pro Esports Edition – gamingheadset för PC och konsol

Testpiloten Björn Endre tar sig an Plantronics RIG 500 Pro Esports Edition, hörlurar som fungerar med såväl PC som Xbox One och Playstation 4.

16

Testpilot: Arctic Z2 Pro Monitor Arm – skärmstativ med inbyggd USB-hubb

Ibland har skärmar fel höjd. Testpiloten David "DavidtheDoom" Kvist testar om Arctic Z2 Pro, ett skärmstativ med USB-hubb, kan axla ansvaret.

37

Testpilot: Creative Sound BlasterX G6 – externt ljudkort för dator och konsol

SweClockers testpilot "Flamso" testar Creatives externa ljudkort Sound BlasterX G6, med fokus på hörlursförstärkare som fungerar både till PC och konsol.

109

Testpilot: Florpad – gamingmatta som skyddar mot slabb och spill

Testpiloten "hunden" tittar närmare på Florpad, en matta som placerar sig inom gamingsegmentet och ska stå emot både vätska och smuts.

27

Testpilot: Corsair HS70 Wireless – trådlöst headset med avskalad design

Kabeln till headsetet är det nog få som älskar, och många slipper den nog gärna utan alltför stora kompromisser. Testpiloten Simon Alling granskar Corsairs senaste tillskott som lovar just detta.

26

Testpilot: Noblechairs Icon

Testpiloten Björn Endre tar sig an uppgiften att sitta i Noblechairs spelstol Icon, som med ett avskalat formspråk fungerar lika bra på kontoret som framför speldatorn.

76

Testpilot: Noblechairs Epic – påkostad gamingstol med äkta läder

Med en klädsel i äkta läder och slående kontraststygn är Epic en datorstol som sticker ut från mängden. Testpiloten “Laine” har fått det krävande uppdraget att sitta i den.

10

Testpilot: Kingston HyperX Cloud Alpha

Testpiloten "HappyPie" testar Kingstons senaste headset HyperX Cloud Alpha, vilket riktas till gamers och är en uppföljare till företagets tidigare Cloud-modell.