Inledning

Under mina år som nörd har jag gått igenom många möss men det är sällan jag ser modeller som har modulär utsida. Cooler Master Mastermouse Pro L är just en sådan, där man enligt tycke och smak kan byta ut översidan, men även sidorna på musen för bättre passform.

Detta tillsammans med en Avago PMW 3360 sensor och RGB-belysning gör att musen ser bra ut på papper. Om detta stämmer kommer jag gå igenom längre i den här recensionen.

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Cooler Master. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.