SweClockers testpilot David "DavidtheDoom" Kvist är i full gång med testandet av AOC:s senaste gamingskärm Agon AG251FZ och inför publiceringen av den fullskaliga recensionen bjuder han nu på en kort förhandstitt.

Det handlar om en 25-tumsskärm med upplösningen 1 920 x 1 080 pixlar och precis som för andra modeller i Agon-serien ligger fokus på gaming. Det som särskiljer Agon AG251FZ är en skyhög bilduppdateringsfrekvens på hela 240 Hz, vilket ska ge det där lilla extra i spelsessionerna.

Testet av AOC Agon 251FZ publiceras lördagen den 25 mars.

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna förhandstitt arrangeras på uppdrag av AOC. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.