Artikelarkiv

30 951 artiklar i arkivet
19

Högt tempo med Intels Arc-grafikkort – ny familj ska sjösättas varje år

Via Twitter framkommer nu att generation fyra av Intel Arc kan komma att lanseras redan år 2025, vilket innebär en ny grafikkortsfamilj årligen.

37

Söndagsmatiné: Att förse en Tesla med flak

Tesla ligger i framkant när det kommer till elektriska fordon, men modellerna som erbjuds är inte optimala för att frakta virke och dylikt. Simone Giertz löser problemet.

119

Kunder lurade genom CDON Marketplace

Nu framkommer att CDON inte har stenkoll på alla aktörer som säljer genom den grön-vita samlingssidan. Bolaget avsätter pengar för att återbetala de drabbade.

Sponsras av EIZO
6

Här är de fem som testar EIZO på jobbet

En tid framöver ska fem SweClockers-medlemmar utvärdera EIZO-skärmar på sina respektive arbetsplatser, och rapportera om upplevelserna i början av nästa år.

30

Ställ dina frågor om Alder Lake till Intel

I början av december kommer SweClockers att prata med Intels Thomas Melzer om nyligen lanserade Alder Lake. Vilka frågor vill du ställa?

133

Helgsnack: Vad köpte du under Black Friday?

Även om kampanjerna pågått ett tag och för vissa rullar hela helgen är Black Friday officiellt passerat. Har du gjort några bra fynd?

64

LG tar OLED till 42-tumsformat nästa år

Skärmyta i all ära – ibland kan det bli osmidigt mycket av det goda. Nu framkommer att OLED får 42-tumsalternativ under nästa år, ett format som kan passa fler skrivbord.

9

Fredagsfokus 31: Black Week-fenomenet

Jonas och Anton diskuterar hur Black Friday förvandlat hela konceptet med reor. Vad är dumt, vad är bra och vad är rent krasst nödvändigt?

11

FSP släpper världens första SFX-nätaggregat enligt ATX12VO-standarden

Övergången till den nya nätaggregatsstandarden ATX12VO ser inte ut att hända den närmaste tiden, men det hindrar inte FSP från att lansera två ultrakompakta modeller.

Sponsras av Elgiganten
77

Tre härliga fyndkänslor vinner presentkort i Elgigantens tävling

Black Friday är igång och därmed är det dags att presenterade de tre vinnarna, som kniper varsitt presentkort på 5 000 kronor.

87

Vi besöker Space – Sveriges största gamingcenter

E-sportbar, 400 gaming-datorer och vad som är tänkt att bli en nationell e-sportarena är en bråkdel av allt som ryms i Space. SweClockers besöker invigningen!

16

Proton får officiellt stöd för Battleye och Nvidia DLSS

Valve fortsätter storsatsa på spel till Linux och senaste versionen av Proton lägger till stöd för antifusksystem, DLSS och 24 nya titlar.

46

Ett hundratal spel i Huaweis applikationsbutik innehöll skadlig kod

Säkerhetsexperter hittade 190 spel infekterade med skadliga programvaran Cynos, som olovligen samlar och skickar känslig användardata.

7

Black Friday i SweClockers Shop

Fynda bland tröjor, posters, musmattor och vattenflaskor under SweClockers egna rea. Vi kör 20 till 67 procent rabatt på nästan hela sortimentet.