#80-plus-gold

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

32

Antec Edge 750 W

Välrenommerade Seasonic lägger grunden till nya Antec Edge 750 W, som tar plats i SweClockers testlabb med löften om hög verkningsgrad och låg ljudnivå.

103

EVGA Supernova G2 750 W

Stabil spänning, semi-passiv drift och ett konkurrenskraftigt pris ska göra nätaggregatet Supernova G2 till en favorit i entusiastkretsar. Nu är det dags att se om EVGA lever upp till löftena.

44

Cooler Master V700 700 W med innandöme av Seasonic

Med löften om stabil spänningsleverans, låg ljudnivå och hög verkningsgrad tar
Cooler Masters nätaggregat V700 plats i SweClockers testlabb för en rejäl omgång i konstlasten.

116

Fem nätaggregat med 80 Plus Gold

Fem nätaggregat från Corsair, Enermax, Fractal Design, PC Power & Cooling och Silverstone hittar till testlabbet. Den gemensamma nämnaren är hög verkningsgrad med 80 Plus Gold-certifiering.

43

Silverstone ST45SF-G – nätaggregat för SFX

Nätaggregatet Silverstone ST45SF-G följer formfaktorn SFX och erbjuder finesser som modulära kablar och 80 Plus Gold-märkning. Nu sätts nykomlingen på prov i SweClockers testlabb.

46

Be Quiet Dark Power Pro 10

Med siktet inställt på kräsna entusiaster sjösätter tyska Be Quiet sitt nya flaggskepp Dark Power Pro 10. Två modeller har hittat hem till SweClockers där de utsätts för rigorösa tester.

63

FSP Aurum Xilenser AU-500FL och Silver Power SP-S460FL

Total tystnad i kombination med 80 Plus Gold är något som kan verka lockande för många. SweClockers sätter tänderna i två passiva nätdelar i 500 W-klassen.

74

Be Quiet Straight Power E9 680 W och Pure Power L8 630 W

Tyska Be Quiet vill bli störst i världen på nätaggregat. Två populära modeller tar plats i SweClockers testlabb och får svettas rejält när de kopplas till konstlasten.

145

Nätaggregat i lyxklassen

En av årets hetaste trender är nätdelar med extra hög verkningsgrad. SweClockers undersöker modeller med 80 Plus Gold-certifiering - nätaggregat i lyxklassen.

115

Video: Corsair AX1200

Corsair lanserar ett nytt nätaggregat med specifikationer utöver det vanliga, eller vad sägs om 1 200 W effekt och 80 Plus Gold-certifiering. SweClockers tar en titt på prestandan.