#antec

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

23

Antec lanserar chassit P9 Window

Amerikanska Antec fortsätter sitt försök att modernisera chassisortimentet med den nya modellen P9 Window, där fokus ligger på flexibla expansionsmöjligheter och låg ljudnivå.

41

Antec Kühler H2O H1200 Pro

Ännu ett företag hoppar på tåget om egenutvecklad plattform för sluten vattenkylning, där turen nu har kommit till Antec med nykomlingen Kühler H2O H1200 Pro.

87

Antec Signature S10

Med uppbackning från designbyrån Astro Studios tar Antecs nya flaggskeppschassi Signature S10 plats i testlabbet, med löften om skyhög kvalitet och ett unikt kammarkoncept.

35

Antec kraftsamlar med Signature S10 – lyxig datorlåda av glas och aluminium

Vad som sägs vara Antecs mest påkostade datorlåda hittills gör premiär på Computex 2015. Nya Signature S10 kombinerar exklusiv design med tjocka aluminiumplåtar och härdat glas.

66

Antec Performance One P380

Efter fyra års uppehåll har det blivit dags för en riktig klassiker att få en välbehövd uppföljare. Antec P380 tar plats i SweClockers testlabb och har höga förväntningar att leva upp till.

32

Antec Edge 750 W

Välrenommerade Seasonic lägger grunden till nya Antec Edge 750 W, som tar plats i SweClockers testlabb med löften om hög verkningsgrad och låg ljudnivå.

103

Antec Nineteen Hundred

Med siktet inställt på Corsairs och Cooler Masters jättar ansluter Antec till striden om mastodontchassin. Nineteen Hundred tar plats i SweClockers testlabb med löften om expansionsmöjligheter i världsklass.

185

Antec Performance P280

Ett av historiens mest stilbildande chassin är Antec Performance P180-serien, som kombinerade smarta funktioner med låg ljudnivå. Nu hittar uppföljaren P280 till SweClockers testlabb.

88

Antec Solo II

Tidlösa chassin är Antecs melodi och nya Solo II är inget undantag. Jonas Thörnqvist undersöker den senaste versionen och upptäcker flera viktiga förbättringar.

72

Antec Sonata IV

Den klassiska datorlådan Antec Sonata släpps i en fjärde version med små men nödvändiga uppdateringar av designen. SweClockers testare Jonas Thörnqvist går igenom detaljerna.

83

Antec Lanboy Air

Välkända Antec lanserar ett nytt chassi med fokus på ventilation och modularitet. SweClockers tar en titt på om resultatet håller vad det lovar.

8

Antec avslutar med Kühler Box

Tillverkaren Antec lanserar den tredje och sista medlemmen i Kühler-familjen av processorkylare. Modellen heter Box och är en massiv tornvariant.

13

Antec smyger ut kylaren Kühler Flow

Tillverkaren Antec breddar Kühler-serien av processorkylare med modellen Flow.

12

Ny processorkylare från Antec

Välkända Antec breddar sortimentet med den nya processorkylaren Kühler Shelf som nu nått butiker i Australien.

118

Nätaggregat i budgetklassen 2010

Inte mindre än 15 nätaggregat i budgetklassen har fått sig en omgång i testlabbet. Med facit i hand kan vi stolt presentera SweClockers mest ambitiösa nätdelstest genom tiderna.