#apex-legends

Sponsras av EA
59

Quiz: Är du expert på Apex Legends?

Säsong sju av Apex Legends är släppt och det firas med temariktig frågesport. Hur bra koll har du?

47

Apex Legends intäkter har sjunkit med 74 procent sedan lansering

Apex Legends blev snabbt en av de största framgångssagorna i spelvärlden, med 10 miljoner spelare efter tre dagar. Nu har dock populariteten svalnat, vilket gör avtryck i spelets intäkter.

I samarbete med MSI
72

Uppgradera grafikkort för Apex Legends – SweClockers testar sju olika modeller

Redaktionen laddar upp testsystemet för att se vad det krävs att driva Apex Legends med stabil bildfrekvens. På menyn finns sju gamla och nya grafikkort från både Nvidia och AMD.

29

Apex Legends når 50 miljoner spelare en månad efter lanseringen

En månad har gått sedan lanseringen av Apex Legends, och i samband med det meddelar utvecklarna att antalet spelare nu uppgår till 50 miljoner.

176

Apex Legends populärast när SweClockers röstar om bästa battle royale-spelet

Intresset för battle royale är stort på SweClockers, och populärast på forumet är utan tvekan Respawn Entertainments nyligen lanserade Apex Legends.

67

Apex Legends fortsätter växa – når 25 miljoner unika spelare

En vecka efter lanseringen meddelar utvecklaren Respawn Entertainment att spelet Apex Legends nått 25 miljoner unika spelare, och en högstanivå på 2 miljoner spelare samtidigt.

46

Apex Legends når 10 miljoner spelare på tre dagar – EA avslöjar framtidsplaner

Call of Duty-veteranerna på Respawn Entertainment går från klarhet till klarhet med Apex Legends. Totalt har 10 miljoner testat titeln, med en högstanivå på 1 miljon samtidigt.

56

Apex Legends når en miljon spelare på åtta timmar – får systemkrav

Respawn Entertainments purfärska battle royale-lir Apex Legends blev snabbt succé, med en miljon unika spelare på knappt åtta timmar.

22

Respawn bekräftar Apex Legends – battle royale i Titanfall-universumet

Senare under dagen avtäcker Respawn sin nya speltitel Apex Legends, vilken uppges vara ett battle royale-spel i samma universum som Titanfall.