#apple-watch

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

93

Apple Watch batteritid räknas i timmar

Batteriet i Apple Watch sägs räcka för hela dagen, men flitigt användande tar ut sin rätt och kan tömma den smarta klockan på bara några enstaka timmar.

171

Apple prissätter Watch – 100 000 kronor och uppåt för lyxmodellen

Den som vill pryda armleden med Apple Watch får vara beredd att punga upp med en rejäl slant. Instegsmodellen börjar på 3 700 kronor och boetterna av guld intar Rolex-territorium.

49

Apple Watch lanseras den 9 mars

Den som ser fram emot att få pryda armleden med Apples smarta klocka Watch eller bara är nyfiken på nyheterna kan ratta in till ett direktsänt evenemang i början av nästa månad.

66

Apple Watch anländer i april – Sverige får sannolikt vänta

Den som ser fram emot att pryda armleden med Apples första smarta klocka får hålla ut ett tag till. Apple Watch anländer i april månad, men svenskar kan få vänta längre än så.

128

Apple Watch klarar inte simturen

Efter den inledande presentationen framkommer fler detaljer om Apples smarta klocka Watch, inte minst om den finurliga navigationen. Samtidigt väcks frågor om vattentåligheten.

143

Apple släpper Watch – smart klocka för Iphone

Det blåser upp till strid om handlederna när Apple presenterar den smarta klockan Watch, som med mängder av valmöjligheter ska ta produkttypen till den breda massan.