#atx

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

18

Corsair stöper om chassisortimentet med 4000-serien

Produktserierna Obsidian och Carbide stryker på foten när Corsair introducerar sin nya chassifamilj i 4000-serien.

25

Phanteks Eclipse P500A – prisvärt chassi med stomme i världsklass

Jonas tar en titt på Phanteks nya chassi Eclipse P500A, vilket kombinerar högt luftflöde med enkel montering och kabelhantering

111

Fractal Design Define 7 Compact – en värdig uppföljare till Define C

Fractal Design tar plats i testlabbet med uppföljaren till storsäljaren Define C, med påkostade materialval och smarta lösningar.

27

MSI MEG X570 Ace – påkostat moderkort för AMD Ryzen

AMD AM4 med X570 är en plattform i premiumklassen och MSI MEG X570 Ace är ett välutrustat moderkort som imponerar.

129

Fractal Design Define 7

Den sjunde inkarnationen av Fractal Designs Define-serie tar plats i testlabbet med löften om en ännu bättre byggupplevelse och riktigt flexibla expansionsmöjligheter.

25

Be Quiet Pure Base 500 – utmärkt midtower med en större brist

Be Quiet tar plats i testlabbet med sitt senaste chassi Pure Base 500, vilket utlovar låg ljudnivå och hög kvalitet till en pressad prislapp.

9

In Win integrerar EK Water Blocks i chassit EK-Classic In Win 303EK

Chassitillverkaren In Win slår sina påsar ihop med EK Water Blocks för en specialutgåva av In Win 303 med inbyggd distributionsplatta.

35

Cooler Master Silencio S600 – sobert och tystgående chassi

Cooler Masters återupplivade chassiserie Silencio tar plats i SweClockers testlabb i form av modellen S600, där denna ska erbjuda ett sobert yttre samt omfattande ljuddämpning.

59

Asus Prime X570-Pro – moderkort med PCI Express 4.0 utan att ta risker

Det senaste moderkortet med styrkretsen X570 att besöka testlabbet är Asus Prime X570-Pro, en modell som utlovar PCI Express 4.0 utan onödiga krusiduller.

46

Fractal Design satsar på nytt stilspråk med chassit Vector RS

Med härdat glas, assymetriska vinklar och RGB-belysta detaljer tar Fractal Design en ny stilmässig riktning med chassit Vector RS.

I samarbete med NZXT
53

Testpilot: NZXT H510 Elite

Härdat glas och RGB för hela slanten är det som gäller om NZXT får bestämma. Alling riggar videokameran i testpilotlabbet och tar tempen på NZXT H510 Elite.

40

Stora datorchassin populärast bland SweClockers medlemmar

Även om trenden mot mindre byggen ökar är det enligt en färsk omröstning i forumet fortfarande de fullstora datorchassina som dominerar bland SweClockers medlemmar.

15

Corsair Carbide 678C – välbyggt chassi med alldeles för hög prislapp

Tyst, avskalat och rymligt är några av ledorden för Corsairs nya chassi Carbide 678C som idag tar plats för en ordentlig genomgång i SweClockers testlabb.

30

Phanteks Eclipse P600S

Phanteks äntrar testlabbet med sitt nya chassi Eclipse P600S, vilket ska bjuda på en genomtänkt inre design samt en uppbyggnad som fungerar för både tystnad och högt luftflöde.

45

Fractal Design Meshify S2 – chassi med fokus på högt luftflöde

Fractal Design tar konceptet högt luftflöde till nya storleksklasser med det nya chassit Meshify S2, där detta ska erbjuda goda expansionsmöjligheter, ett lättarbetat inre och bra ventilation.