#battlemage

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

24

Intel lovar prispressade Arc-grafikkort även med andra generationen

När Tom Peterson på Intel intar PC Worlds studio talar han om fortsatt aggressiv prissättning med "Battlemage".

7

Intel: "Anpassade grafikarkitekturer ett dyrt misstag"

Inför intåget på grafikkmarknaden sjösatte Intel en strategi med fyra Xe-arkitekturer optimerade för olika syften, något företaget bittert ångrar.

19

Intels uppdelade grafikdivision kamouflerar Arc-familjens mående

Den dystra helårsrapporten från Intel ackompanjeras av oförändrade processorplaner och tro på Arc, ett segment som blir svårare att följa framöver.

26

Intels planer för Arc-grafikkort fram till 2024 hittar ut på webben

Nya uppgifter talar för att nästa generations Arc-grafikkort lanseras i början av 2024 i form av "Battlemage" och arkitekturen Xe 2 HPG.

38

Intel: "Grafikkort kring 225 watt är optimala"

En ensam strömkontakt och begränsat effektuttag är enligt Raja Koduri nödvändigt för att övertyga kunder, ett påstående som möjligtvis ger smakprov av Arc "Battlemage".

26

Intel avslöjar grafikarkitekturen Xe-HPG och tillverkning hos TSMC

Fullt stöd för DirectX 12 Ultimate och TSMC:s 6-nanometersteknik står på menyn när fler detaljer om Intels grafikkort för spel presenteras.

60

Intel Arc "Alchemist" första grafikkorten från Intel – demas i flera speltitlar

Processorjätten avslöjar inget mindre än fyra generationer av grafikkort, demonstrerar det första i spel och bekräftar DLSS-utmanare.